Testimoni Puan Tanah


Alhamdulillah, Lama kan xcerita pasal testimoni Puan tanah. Lambat beno Puan tanah nak wat pengumuman ehehehe. Thanks to my leader Ain, siap buat special entry u. Terharu akak, ehehehe akak jugak yg lambat wat entry.


Sekarang saya nak wat pengumuman ler kan.  Secara officially nyer saya telah menyimpan Premium Beautiful saya dan saya akn merinduinyer selama 9 bulan 10 hari yg akan datang.


Kenapa ?? **wink**wink**


isk bukan xserasi, bukan merajuk, tetapi Alhamdulillah saya sudah berisi.  I'm pregnant for 5 weeks officially ;)).. on the date entry nie :)

eh tapi perut saya xbesar camnie lagi ehehehe 

Ingat tak post saya pasal boleh mengandung dgn Premium Beautiful.  Alhamdulillah nie my own testimoni la kan, memang betul and memang terbukti kat diri saya sendiri.


Ok, this is the true story uolls.


Actually selain saya nak berusaha utk menyembuhkan / mengurangkan back pain saya, yer ler masa tu saya memang trying to get pregnant sebab Rayyan dah 2 thn+++.  So sudah tiba masa utk plan for another baby, maklum umur pun dah masuk 31thn.  Takut ler karang xkesampaian hajat nak cukupkan korum Nazree's Family ehehehehe


hah camnie ler yg terjadi kat saya tapi pompuan dlm gambar nie sib baik leh duduk.  Saya duduk xleh diri pun xleh. Seksa ke tak?

Back pain saya yg macam saya cerita dlm entry nie.  Nak pregnant punyer pasal, kena lah tubuh badan mak nie sihat walafiat, yer lah kan nak membawa baby selama 9 bulan kan.  

Kot nasib dpt baby comel lote cam ain (eh nie nama anak sulung saya tau) bagus lah kan kalau sekali nasib kena membawa baby besar cam Rayyan (alhamdulillah still bersyukur).  Harus sakit pinggang akak, so saya terus la email Ain utk mendapatkan satu set Premium Beautiful.




Alhamdulillah.  Selepas beberapa minggu pakai.  Back Pain saya bukan kurang tau kawan-kawan, terus xdatang2 and hilang Alhamdulillah.  So bye-bye to pain killer + fisioterapi, tapi saya still la buat senaman as per physiotrapist suggestkan tu.  Eish takut jugak ehehehehehe

camnie ler rupa senaman tu hodoh plak biler tgk ek ehehehe

Dan setelah 3 weeks saya memakai Premium Beautiful,  saya dapati yg berat + ukuran pinggang + ukuran peha, memang berkurang in inches dan yg paling best semua jeans yg jenis boot cut tang peha best jer masuk.  Nampak cantik... idakler terasa hodoh kakiku...


Memang berpuas hati dengan Premium Beautiful nie.   Dari nak mengurangkan back pain, boleh menjadikan saya kurus dan akhirnya setelah 1 bulan setengah memakai Premium Beautiful secara konsistent 8 jam sehari, Alhamdulillah saya disahkan mengandung.  Tengok saya dapat kebaikan 3 dalam 1 produk!


nie conversation saya dgn Ain


"Tapi kak, ko kan dah ada anak, aperhal lak ko risau xleh ngandung kak... confirm boleh kak, lainler kalau ko xpernah beranak kak"


"yer dik memang boleh ngandung tapi... selama 7 bulan mencuba... ko ingat akak xder rasa frust... sure ada punyer... telinga ni ha tahan jer ler org ckp aku xnak anak lah... karang dah tua xmeriah sebab 2 anak ler... sama jer dik cam org yg 2-3 thn mencuba nak dpt anak tp lom ada rezeki lagi... tu lagi akak tabik dik... tabah korang menepis segala kata-kata org... pastu kalau dah ada anak lak... cam akak nie... biler dah try banyak kali xdapat sure ler dik tergerak hati rasa... aku nie ada penyakit ker?.. jam jam tu jugak semua sakit yg mengerikan keluar kat kepala... tak takut ko ?"

Yer ler tak salah mencuba dik.  Itupun dinamakan ikhtiar juga kan. Dr Hamid Arshat (pakar sakit puan) tu pun dlm website dier ada cakap, "if dlm tempoh 6-7 bulan mencuba xbole kita kena dapatkan nasihat Doktor".  Mana tahu kan ada masalah lain, so senang dier nak cure awal2.

Tapi dik, akak nie pemalu dik nak citer dalam kain dkt org ehehehe.  Makanyer kita try ler alternative way dulu, guna Premium Beautiful.  If xjadi jugak, akak gagah juga g jumpa Doktor ehehehe

Dan

Alhamdulillah, after 9 bln mengandung and now dah abis pantang pun & dah pakai Premium Beautiful consistently beberapa bulan... after delivery je terus pakai until now..

Apa perubahan yang Nora alami


  • Stretch Mark area Punggung & Peha semakin berkurangan
  • Badan rasa sgt fit berbanding 2 kelahiran before
  • Berat udah reduce until now.. Dulu 75kg & now dah 58Kg.. oklah kan.. so bersemangat nak kurangkan until 50-52kg (berat before kawen) ehehehe
  • Bole fits Size S (Baju Kurung) & Size 27 (Jeans) dulu saya nie if ready made baju kurung confirm size L coz kain xmuat ekeke.. Jeans lak xdenyer angka dua.. kalau tak 30, 31.. semua coz of "excess bagage" kat peha sedih mak nakk 
and now present my self

tadaaa



Nie latest gambar

Tang muka jer xleh kecil, lebar setaman ekeke

Disclamer gambar : ada dok kata org pregnant memang demuk nie siap posing atas katil spital ahahaha... (u know who you are dear ;P).. saje nak kabo supaya xde org buat dosa kering ekekekeke... memang saje nora gambo gini ahahaha... xde lah u.. nie gambo ai selepas deliver okeh.. after rest & tgh tggu nurse hantar baby utk bf.. time nie jer sompek hambek gambo.. time berpantang BIG NOO.. pantang uuu.. jatuh susuk ai ahahahha

Tips dia : 
Consistenly pakai Premium Beautiful atleast 8jam sehari.. Insyaalah, ada perubahanya.. nak diet? nak bersenam no problem.. sebab Premium Beautiful sangat selesa ;)


And kalau kawan-kawan nak tau from bercontact dgn Ain hanya untuk mendapatkan PB.  Alhamdulillah tergerak rasa hati utk mencuba untuk berbisnes.  Bukan teruja dgn segala income + benefits (eh tipu kalau tak teruja) ekekeke.  Teruja ler sebenonyer... best wooo sapa nak bg tu semua.  Atleast boleh buat side income, boleh tampung mana yg berlubang-lubang, tapi sebenonyer more to my self achievement.  Maksudnya, saya nak perubahan diri sendiri.




Saya nak jadi seorg yg baru, yg bermatlamat, yang berwawasan, yang tahu hala tuju hidup dan aper yg nak dicapai dalam hidup.  Saya xnak menjadi seorg yg mengikut arus atau balik keje-pegi keje (berulang-ulang sampai engkau mampus) ~ nie ikut dialog sarimah dlm madu 3 hokeh ehehehe~  eh bukan sampai mati,  sampai pencen ehehehe tanpa tahu aper yg kita nak dlm hidup.  Alhamdulillah sedikit sebanyak saya dapat semua tu dalam bisnes nie sedikit demi sedikit.

Walau saya tahu saya masih hijau dlm bisnes nie dan perjalanan saya masih panjang dalam bisnes ni.  Tapi saya percaya dengan bimbingan + tunjuk ajar Ain Insyaallah saya boleh menjadi seperti dia, satu hari nanti.

Gigih tak gigih ain nie layan saya, sanggup ler layan segala sms + email + call + ym saya.  Pastu sanggup personal touch saya di mana shj ehehehe

nie masa sessi NDO at Mesra Mall, Kemasik

Kalau kawan-kawan nak tahu, bisnes yg saya join nie menjadikan saya seorg yg positive.  Saya suka diri saya yg sekarang ;) ehehehe hah mula ler ckp saya nie negative dulu ekekeke


Bukan lah keseluruhannya negative, kita semua maklum kita nie kadang-kadang takut nak buat keputusan besar dlm hidup walau ada sesetengah org akn ckp, "tak aku xtakut".  So thanks god sebab awak berani dan punya keyakinan diri yang tinggi tapi saya masuk dlm golongan tidak berkeyakinan ini.  Join bisnes ini adalah keputusan besar yg saya ambil setelah 6 bulan saya survey + study baik buruk bisnes nie.



Semua bisness ada risiko kan, sapa yg xtahu.   So bak kata Billy Lim dalam bukunya "BERANI UNTUK GAGAL"





Kejayaan dan alasan tidak boleh menjadi best frend!

Buat kawan-kawan semua, berminat untuk mengubah diri disamping menambahkan pendapatan keluarga saya syorkan anda menyertai our beautiful group.  

Insyaallah, dengan bimbingan business partner yg berpengalam anda tak akan menyesal dan bagi kawan-kawan yg inginkan cahaya mata setelah bertahun-tahun mencuba, dan yang mempunyai masalah back paian/slip disc. Aper kata kita sama-sama pakai Premium Beautiful.  Anggaplah itu salah satu ikhtiar kita, xsalah kan kita mencuba ;)

Book ur appointment 013-981 6675 atau
email norahamsan@yahoo.com




Luv,




Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...