Premium Beautiful



Premium Beautiful (PB)?

Ramai yang tanya aper tu PB.. Perisai Badan ke ? ehehehe boleh jugak... dier bole la di katakan perisai badan wanita moden ekekekeke

Tapi PB tu yg sebenarnyer adalah Premium Beautiful? Macam Mana bentuk dia? 
Apa Fungsi dia? 
Berapa harga dia? 
Camner nak beli ?

haa meh sini Nora nak bgtau semua..... meh rapatkan mata kat screen computer ehehehehe... eh jgn rapat sgt karang rabun plak ehehehe


Premium Beautiful complete set 

PB sebenarnya adalah corset yang terdiri dari 3 bahagian iaitu:

Long Bra (Coli panjang) 
Long Girdle (Seluar dalam panjang) 
Waist Nipper (Bengkung) 


Long Bra @ Coli Panjang

Long Bra 

Ciri-ciri dan Fungsi: 


  • Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada. 
  • Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada. 
  • Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada. 
  • 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan. 
  • Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar. 
  • Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang. 
  • Perhiasan berlian berbentuk rama - rama menonjolkan keunggulan produk. 
  • Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai. 


Waist Nipper @ Bengkung

Waist Nipper 

Ciri-ciri dan Fungsi: 
  • 7 batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. 
  • Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang. 
  • Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang. 
  • Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu. 
  • Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai. 
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk. 

Long Girdle @ Seluar Panjang 

Long Girdle 

Ciri-ciri dan Fungsi:
  • 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian. 
  • Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul. 
  • Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna. 
  • Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona. 
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk. 
  • Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit. 
  • Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik. 
  • Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan. 
  • Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar. 

And Now dah ada 

PREMIUM BEAUTIFUL SHORT BRA


haaa...

Ciri dia sama macam Long Bra cuma dipendekkan shj bagi pemakaian yang lebih ringkas dan bole di gunakan apabila Long Bra di basuh...

Kannn... nie ramai Peminat/Pemakai Tegar Premium Beautiful Korset complain la nih sebab meroyan bila Long Bra di basuh...

Sooo keluarlah this design...

Yang baru nak mencuba pun bole... confirm jatuh cinta terus order Korset uuuu


Harga ???? 
Premium Beautiful adalah custome made.. 
so the prices adalah berbeza untuk setiap individu..


Why berbeza ??? 
sebab badan kita lain-lain kan.. 
so the best way is 

contact me Nora 013-981 6675 
for accurate size & prices calculation :)

Ada beberapa kaedah pembayaran yang mesra pengguna & mampu milik untuk semua wanita atau lelaki... eh lelaki pun boleh pakai Premium Beautiful nih tau ;)

Kaedah Bayaran:

Cash 
Credit Card 0% interest for 12 months
RHB Easy Installment plan
Installment with Nora **with terms & conditions


And the latest

AEON Credit
(wahhh nie dah macam beli motor kat kedai Ah Seng)

Jika anda berminat untuk tahu lebih lanjut... 
atau nak cuba pakai sedap ke tak ? 

Call Nora 013981 6675 
atau 
email norahamsan@yahoo.com



Luv,


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...