16 June 2014

Ranaco Convo... Another Good Experience !!




Hello readers,

Bila kebizian melanda memang xdpt nak hadap blog... gambar dah upload but cerita belum tulis...

so here is my update !!


Event nie berlaku on 25 May 2014 at TATI College at Kemaman Terengganu...

We'll di beri kesempatan utk buka booth at Ranaco College Convocation...

This is last  minutes preparations but Alhamdulillah.. turns out very smooth dan best sgt2...

Good experience for us.. Me & my Business partner Farena At Kemaman...

Walau we'll more to online business but bila dpt opportunity utk buka booth and berbisness offline memang kami grab...

sebab bole perkenalkan produk pada pengunjung dan orang ramai... ada yang pernah dgr tapi xpernah tgk live... so ini kesempatan utk mereka grab...

Bole cuba, sentuh, bau, rasa & siap bole request DEMO on the spot!!

ada few gambar yang sempat kami snap2...


Before di serbu... bole maintain lagi uuu


Half of products yang nora bawa from Kuantan & 
another Half lagi ada di Kemaman with my Bizz Partner


Booths yang bersebelahan dgn Kami


Jiran2 booths di sebelah kanan kami


View the booth area


View the Convocations event


Booth that day dalam 7 buah camtu... xbanyak sebab The Ranaco pun bukan college yang besar macam Universiti etc

Convocation tu pun dalam 100++ students jer and campur family members adalah dlm 500++ people...

tapi memang all around Malaysia...

Siap ada yang from sabah and ada makcik yang tido kat R&R jer utk pergi Convo anak mereka...

Teringat time Nora Convo dulu at UTM... but banyak giler sessi siap buat 4 days berturut2... pagi and ptg

Alhamdulillah, sale for that day shj buka booth from 9am - 5pm sangat menggalakkan walaupun baru few hours buka... Half product habis... dah nak pack brg pun ada yg dtg beli lagi hohohoho

Alhamdulillah, sambutan sgt menggalakkan ramai yang tak tahu dah tahu kebaikan product Marine Essence Range, Garam Buluh, Biovelocity Sleep mate dan macam-macam lagi... tu tujuan asal kami...

Perkenalkan Product, diri, web, blog and dapat Contact for business expantion Insyaallah

Terima Kasih Org Kemaman... 
Insyaallah nanti kami dtg lagi okehh !!!



Luv,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...