18 June 2014

JTX Air Tracker...




Demam Air Tracker !!!

Apa tu ??

Ini adalah NEW product from COMPANY iaitu JTX AIR TRACKER... Alat
 JIMAT MINYAK kenderaan anda...

macam tak logic tapi berkesannn...

Best kan nak-nak now minyak pun alwayz naik harga tapi turun xpernah huhuhuhu




So dari kita merungut2 jom kita usaha utk reduce consumption fuel dan lagi best from this product juga uolss dah bole start small business and earn side income...

So jom kita review product yng tgh meletops di pasaran !!!




Apa Itu JTX AirTracker

JTX AirTracker berfungsi untuk menukarkan molekul-molekul udara menjadi struktur molekul-molekul yang halus sebelum masuk ke dalam kebuk pembakaran enjin. 

Struktur molekul-molekul yang halus ini membolehkan bahan api dapat dibakar sepenuhnya dengan kadar optimum. 

Pembakaran yang berlaku secara optimum di dalam kebuk pembakaran enjin dapat meningkatkan prestasi enjin dengan gerakan omboh yang lebih lancar serta menjimatkan bahan api. 



Kebaikan Guna JTX AirTracker







Pemasangan JTX AirTracker

JTX AirTracker dipasangkan dengan hanya melekatkan sticker tersebut di atas penutup penapis udara (air filter) kenderaan anda. 

Bilangan sticker yang perlu dilekatkan bergantung kepada kapasiti enjin anda di mana :-

  • Kenderaan <1,599CC - 3 keping sticker
  • Kenderaan 1,600 sehingga 2,999CC - 6 keping sticker
  • Kenderaan melebihi 3,000CC - 9 keping sticker

After 4 hours engine running ekzos masih dlm keadaan sejuk & bole di pegang


Pemasangan pada kereta BMW


Pemasanagn pada kenderaan Model Toyota Vios


Berapa Lama Jangka Hayat ??

JTX AirTracker nie bole bertahan selama 2 tahun
so after 2 years bole tukar yg baru okeh 


Mekanisma JTX AirTracker



Kesan Pelepasan Gas Karbon Dioksida Dan Gas Karbon Monoksida Selepas Pemasangan JTX AirTracker



Karbon Dioksida 

Selepas 30 min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 21%
Selepas 150min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 56%


Karbon Monoksida

Selepas 30 min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 60%
Selepas 150min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 87%


Harga Pasaran JTX AirTracker
1 set (3 keping) - RM296
2 set (6 keping) - RM550


Cara Pemasangan JTX AirTracker Pada Kereta

Semudah ABC... tanpa perlu bantuan pakar...

Buka pelekat dan lekatkan pelekat pada kebuk pengudaan Kenderaan...

 wanita pun bole buat okeh !!


Testimony Pengguna JTX AirTracker



so berminat utk mencuba & 
menjimatkan monthly fuel consumption??

Do Contact 
Nora 013-981 6675
Free Postage Semenanjung Malaysia Only !



luv,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...