28 April 2014

My April Story...



Alhamdulillahhh sgt2... bersyukur kepada Allah... My Short Term Business Aim dah berjaya achive...

Kena double effort for my long term aim... Insyaallah Chaiyok !!!

Alhamdulillah... walau permulaan april di dalam dukacita but Alhamdulillah my April Ended wif my happy stories...

Sapa yg dok ikut blog Nora confirm tau kan... Early April Nora miscarriage so have to confinement without baby almost 2 weeks... habis jer confinement terus pi fitting customer Premium Beautiful...

Alhamdulillah from nak beli Premium Beautiful terus jer sign up as member and Insyaallah, will be my business partner soon... Insyaallah...


for my Kuantan Client


For my customer at SKIMU

Nie sambil tggu anak blk sekolah 
sambil buat business sharing...
3 in 1 gitu kan...


For my cutomer at SKIMU again! 
& COD area Kerteh, Dungun, Paka


Postage for my Sabah & Utara Customers


For My Kerteh, Paka, Kedah, 
Negeri Sembilan Customers


So this is actually my routine after full time berbusiness but April nie sgt2 la bz bee... 
tapi Alhamdulillah, family need masih tak terabai... sebab family is priority rite... 
so business pun flexible hours Insyaallah wif time management yg terurus Insyaallah semua kita dapat...

TQ yeah my lovely dovey Customers yang mempercayai Nora...

ada yg baru dan ada yang repeat customers...

Insyaallah, sebab product dah hebat amat senang nak gain kepercayaan customer yang penting service insyaallah akn dipertingkatkan lagi wokeh!!


Agent diperlukan !!!

So sebab product adalah berkualiti, hebat, di kenali dan hot demand!!

Nora amatlah menyeru kepada semua surirumah, org yg bekerjaya juga, student pun bole dan sesapa shj yang berminat nak tambah income...
Moh ler jadi Agent kome oiii !!!

Bukan susah

Just Contact Nora 013-981 6675

So nanti Nora explain details ok !!



Luv,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...