30 April 2014

Biovelocity Sleepmate PROMO !!!


Yup as per promise...

For March-April ada 2 promo yang must grab !!

Premium Beautiful & Biovelocity Sleep Mate !!

This entry khas for Biovelocity Sleep Mate Promo...

so what the catch kan ??

Before Nora explain, about promo sure ramai nak tahu apa itu Biovelocity Sleep mate... Untuk memudahkan pencarian just click HERE !

Camna rupa Biovelocity Sleep mate nie kan...


Inilah rupa Biovelocity Sleep Mate aka BVSM

Ramai yang cakap this is Tilam Dhuha... WHY ??

Sebab didalam Tilam nie ada medan tenaga yang menyamai tenaga matahari pada waktu Dhuha...

ha kann. As muslim kita digalakkan perform our Solat Dhuha sebagai salah satu amalan Murah Rezeki and jika di buat secara isthikamah Insyaallah Kesihatan kita juga meningkat...

So now we talk about Tilam Dhuha nie...

Seperti yang kita tahu and lihat if ada family members yang kena strok, lumpuh biasanya org kita akn bawa our family members tu di tepi pantai and tanam bahagian yang lumpuh di dalam pasir... masa nya pada waktu dhuha kan... waktu matahari naik di waktu pagi... so dengan menggunakan tilam nie we already creat a shortcut and fast action... sebab siang malam bole buat rawatan alternative tu...

How ??? senang sangat hanya selimutkan our beloved one tu and Insyaallah, dengan izin dari Allah mereka akan merasa perubahan yang positive...



The main target adalah untuk mendapat tidur yang sempurna...



Test Report From Dr Edward




Ini pula adalah Ujian before & after penggunaan Biovelocity Sleep Mate pada medan tenaga manusia.

Pernah dgr tak mandi Aura & segala berkaitan dgn warna or medan tenaga manusia?

Yup kita as human ada medan tenaga tersendiri...

Medan tenaga yg baik dalam diri kita mungkin terganggu dgn cara hidup kita, 
aktivity kita, Pemakanan, penggunaan gadjet-gadjet yang mempunyai radiasi tersendiri...

So penggunaan Biovelocity Sleep Mate nie terbukti dapat mengmebalikan semula medan tenaga, aura diri kita yang terjejas...

Btw, u can ask for demo first then u can believe what i said...

Ok sapa yg memerlukan Biovelocity sleep mate nie?


Dan ini adalah keistimewaan BVSM..


So, apa promosi bulan ini....

Ok dearies semua...

Pembelian 3 unit BVSM akan save almost RM988 bagi pembelian unit ke 4...
*Offer sehingga Hujung April shj

So kalau ada sanak saudara yg memerlukan jom kita share beli and nikmati diskaun berganda...

Untuk yang berminat utk buat side income pun sgt2 di galakkan grab this opportunity !!!

And don't worry we already engaged wif AEON 
Credit...



Macam Premium Beautiful juga... anda bole bayar ansuran bulanan bagi pembelian Biovelocity Sleep Mate nie taw...

Serendah RM55 Sebulan bg 1 pc BVSM..

Feel free to contact me
Nora 013-981 6675
for appointment, demo & consultations...



Luv,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...