30 April 2014

March & April Promo...


Hi uolsss...

For this 2 months (March-April)... ada promo special for you... this promo for our hot selling product Premium Beautiful & Biovelocity Sleep Mate...

But entry nie hanya utk Premium Beautiful... next entry will be Biovelocity Sleep Mate !



Left : Premium Beautiful classic, 
Upper right : Premium Beautiful elegance, 
Below Right : FREE GIFT yeahhhh !!!


Rebat RM300 for every purchase of 1 set of Premium Beautiful Elegance + 1 set of Premium Beautiful Classic 


Sooo... to those, who are looking for Premium Beautiful xkiralah lelaki or perempuan...

owh yeah!! Man can wear Premium Beautiful taw.. remember Premium Beautiful nie 70% for health kita so mainly man yg wear Premium Beautiful nie sebab depa nie nak jaga tulang belakang, yg dok suspected slip disc or back pain, so bila wear this premium beautiful secara tak langsung akan bagi support kat area tulang belakang and pinggang so dari nak jaga tulang belakang terus posture badan akan dalam keadaan baik dan automatic perut akn slim wowww kannn

nie antara contoh posture badan kita... anda di mana?



Ok, nie how it look bila man wear Premium Beautiful tapi hat bengkung jer lah kan...


Picture Credit to GLAMprenuers partners

Tu man problem kan... yang women nie pun ada juga problem sendiri but 90% bila jumpa clients masa fitting depa dok lah nak kuruih gitu... Yup with consistently wearing Premium Beautiful atleast 8 jam sehari, drink alots of plain water and some exercise... Insyaallah bole loose weight juga...

Nie antara reason why we as women need this Premium Beautiful Korset..





And anda di mana?

and this korset comes with 3 pieces utk kesan pemakaian yang optimum..



So to those yang dari tahun lepas dok survey harga Premium Beautiful... dok selak page ke page from tahun ke tahun tu kan.... dok lah keluaq masuk blog A-B sampai Z tapi tak terbeli-beli.... yeah!! sorry you guys and ladies... the prices is fix... but ada yg offer murah giler tu haa jeng jeng jengg !!!

What the jeng jeng jeng tu kan.... 


Haaa better tanya elok2 why selling under market price?


Sure banyak reasons, and i will not reveal it here... what i'm gonna say it...


If uolss beli from authorised agent macam Nora, then u can claim for FREE lifetime warranty service and u can get FREE consultation/service before and after wearing Premium Beautiful.

so dah tau kan the price is fix cumanya this time if uolss nak merasa pakai Premium Beautifull we all GLAMPRENUER dah ada solusinya...

We are engaged with AEON credit Sdn Bhd... so bole dah nak bayar bulan macam uolss beli motor kat kedai Ah Seng atau beli perabot at Court tu yeah...





So senang kan... automatik potong bulan-bulan dr gaji... 

Berapa sebulan??? 

dari serendah RM65 sebulan...

but ada lah terms and conditions so bole 

direct call /SMS/Whatssapp 
Nora 013-981 6675

utk details nya and FREE consultations

Act now ladies & gentleman..

Now everybody can wear Premium Beautiful !!



Luv,





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...