01 November 2013

Another 2 month to say Good Bye



Alhamdulillah, November already here...

Masuk November genap 1 year rasminya Nora pemegang status Wahmies & impian mempunyai SOHO (Small office home office) berjaya...

Walau comel dan cute jer SOHO Nora tapi alhamdulillah.. selesa sgt...

Yang paling best sebab di sinilah juga anak-anak berkreativiti dan activity homescooling di jalankan..

my first student tetap adalah ini budak

Rayqal Danish

Yang lg dua nie part time student

Roll in juga Montessory kindy for Rayyan & 
Standard 2 for Along

So dapat pendidikan formal & bila cuti sekolah next month baru lah homeschooling wif Teacher mommy yang garang kalah kak rose huhuhuhu (Komen dari by both kids maklum budak dah pandai ckp kan)


Rayyan Darwisy


Nur Ain Afrina Damia

Antara pelajaran my homeschooling
# Iqra'
# Bacalah anak ku
# Read & Easy
# Peter & Jane
# Mathematic solving
# Survival hidup
# Creativity
# Solat
# Have fun program


Semoga November akan lagi bermakna & manis dalam hidup Nora dan anda

dan semoga segala planning tercapai... Insyaallah

Aminn


Dear November,

Please be kind, be sexy, be nice, be funny, be motivated, be positive & be productive to me !!

Luv u 
November...



and for those yang ada impian untuk menjadi WAHM (work at home mom) masih ada peluang...

Just grab segala opportunity yang ada...

Hati kena kental, kuat & no turning back..

Once dah genggam bara api sila genggam smpi jadi arang !!!

Peluang tu ada sekitar kita cuma kita nie 

nampak ke tidak!

sanggup ke tidak!

kental ke tidak!

yang paling penting, 

Doa banyak2 semoga Allah permudahkan urusan kita bagi menjadi WAHM yang berjaya dan tak tersasar dari landasan sepatutnya...

Insyaallah...



For those yang masih tercari-cari peluang tapi xjumpa2 tu...

Do Contact Nora 013-981 6675
nak chat thru whatssapp pun bole..

Nora akn share peluang & ruang 
dgn uolss semua ok ;)


Luv,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...