23 October 2013

My Bizz partners


Alhamdulillah...

My Business & Business partners growing...

We start wif Me yup... me myself... kalau tak start dengan diri sendiri camner la plak kan... 

Tak logic we ask people to do the bizz but we not involve yet... camner nak tolong bizz partner...





Many people sceptical tu xdinafikan dalam masyarakat kita but Nora tak salahkan mereka sebab kita ada impian sendiri and tak kurang juga yang percaya and menaruh kepercayaan... yang nie Nora genggam kuat2...


From fulltime working mom now i'm proud to annouce that i'm fulltime mom wif part time business and own my own SOHO...


one of career women dreams to have own time wif family


I'm running Online business thru social media marketing... we used technolgy to generate MONEY and at the same time we can get our DREAMS !!!



Every body have dreams... u have a dreams??




Alhamdulillah from seorg diri now dah berempat and many more will coming all the way... tinggal masing-masing nak beranikan diri jer... i know ramai yang mengikuti dan tak dinafikan ramai yang mengkeji... it's life.. 
my life, my choice..


Maybe uolss salah seorg pemerhati kann...
so dari terus jadi pemerhati.... 
Jom grab opportunity ini utk upgrade diri & family....


Buat bizz nie bkn shj we gain MONEY... tapi kualiti diri juga bole upgrade sekali... 

Nora dulu xyakin diri especially nak jumpa org... tapi wif this bizz alhamdulillah, sikit2 sikap positif dan yakin diri terbentuk... Nora di asuh oleh leader & mentor yang sgt Nora kagumi... walau dah berjaya still humble & down to earth sgt2...




TQ my leader Ain Ismail & my Mentor Hanis Haizi... insyaallah, segala kepercayaan & tunjuk ajar akn nora gunakan sehingga bole membimbing rakan kongsi di Pantai Timur dan seluruh Malaysia, Insyaallah.....


Alhamdulillah, semua bizz partner nora sgt fighter dan Nora bangga sangat dengan mereka... 
Seorg Ibu, surirumah, Bekerjaya, tapi bila cakap pasal business memang first class... sangat komited... cakap jer nak jumpa or ada kelas or seminar... depa yang beria-ia...


Status ibu dan berkerjaya bukan penghalang tapi pemberi semangat buat mereka... 
Chaiyok girls u can do it !!!

So sangat bertuah utk sesiapa jadi bizz partner mereka...

Alhamdulillah berkat komited dan mahu mengubah diri... my bizz partner Farena at Kemaman





from Plain housewife dah berjaya memiliki her first Bizz Car... Congrates Dear !







Sangat worth it segala penat lelah... after this kita ganda usaha aim for Bimmer ok darling...




Orang kemaman and kawasan sekitar... 
please contact Farena at 012-900 6349 
if u wanna know her secrets !!!


Farena nie full time housewife taw... 
so imagine la kan from full time housewife dengan bizz nie bole miliki first car Honda Jazz...
 tak ke berbaloi... 
haaa jangan pandang enteng housewife cum online bizz women taww... 

Bizz nie no need kedai bayar segala pekerja & utility... so if u wanna know the secret contact her !!!



Another one is Farena bizz partner Mariya... mariya nie walau bekerja 12 jam sehari selama 6 hari seminggu but sgt komited wif bizz... 
sapa kata org bz tak de masa utk jana income tambahan... 
tu semua excuse jer...
Lagipun only need 2 hours per day for this bizz !!!





kalau nak confirm kita bole... tapi kalau tak nak xdapek la nolong nyerrr...

Business nie online jer pun kan... 
cer muhasabah diri... dalam 8 jam bekerja tu kita sokmo kerja 100% or ada skip-skip update FB, Instagram, twitter semua... 
Nora rasa 90% dari kita ada habit tu kan... so from keluar masuk social site tanpa jana duit better jana income tambahan... mana tahu kan from income tambahan tu lah saving kita every month...




Mariya nie banyaaaakk sgt business online & offline before join GLAMprenuership... 
but after join jer kan terus stop business lain sebab dia bgtau xworth it langsung... dengan GLAMprenuership nie... lagi banyak side income dia dapat...


She base in Gebeng & Sungai ular... 
so anyone area sinun can contact 
Mariya at 019-933 7530 wokeh!!


She will share the secret camno bole jana side income smpi 4-5-6 angka in between her tight schedule !!


Bizz partner Nora yang ketiga nie adalah fulltime housewife... dari Muar gitu... Kak Lin Nora panggil...


Walau baru join bizz but semangat sangat membara tau... siap buat Demo lagi utk jiran tetangga... 


yang bestnya semua yang datang demo to bg positive response & Insyaallah more sales & bizz partners will coming...


From full time housewife nak berdikit-dikit mengubah diri... from zero in IT but alhamdulillah makin laju marketing thru Social Media Marketing gitew..





Yang bestnya bizz nie semua di guide wif leaders... yang penting relakan diri utk dibimbing dan membimbing... 

walau usia Kak Lin 5 tahun tua dari Nora but xpernah pun rasa age tu penghalang segala tunjuk ajar Nora... bangga dengan Kak Lin sebab berani mengubah diri dan berusaha untuk upgrade diri & family...

Kak Lin nie base at Muar
anyone area muar, pagoh, melaka 
Do contact her at 012-612 8061

Welcome onboard GLAMprenuership !!!


We Will make it until sucess !!

haaa uolss




nak tahu apa GLAMprenuership tu... meh calling/chatting wif me at
013 981 6675 (Nora)


tanya jer lah... FREE consultation gitu... yang dok area Kuantan dan kawasan sekitar bole jer kita jumpa for coffee... FOC u xde caj...

Dengar & decide... no FORCE apply... bagi peluang pada diri sendiri untuk mendengar another OPPORTUNITY...

yang penting kita dengar peluang yang bole mengubah hidup kita... xcuba tak tahu...


Luv,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...