28 June 2013

Shine like a Diamond !!!


Shine like a DIAMOND !!!!

Truely indeed !

this is one of prestigious event by our Company..

Diamond Night...

haa kannn bersinar-sinar Diamond tuuu

For the first time Nora Attend bagi meraikan bizz partner yang naik stage malam tu, last year tgh mengandung and tgh tunggu hari masa Diamond Night 2012.. so xnak ambil risiko terberanak di tengah jalan ehehehehe

Actually once in a year Company akan menganjurkan this Diamond Night bagi meraikan Bizz Partner yang achieve Pangkat Ketiga (DSM) dan kedua (DDM) tertinggi serta meraikan penerima Car Fund...

Wah wah best kan...

Masa nie lah nak melarams... yup actually ramai giler melaram... kalau dikatakan masa jadi Raja Sehari dah melaram bagai... ha baik lupakan... step in this bizz sure bole melarams banyak kali... i likkeee... ehehehehe

This Diamond Night nie lagi happening from the Dress, coats belum lagi part kasut and hand bags... all from Designers label... 

Bak kata orang... Dinner Company Kerja Hakiki pun kalah uuu ekekekeke

Let's the photo do the talking...


Our Dazzling Wings Mother and Founder of GLAM

 
Our Mother yang Naik Stage that Night, sungguh santekkk



Dress Ain yang xmenahan nie... santek sangat

Congrates Mother,

Doakan anak mu ini juga naik next year... Chaiyokk !!!



 Our Dazzling Wings sisters wif Beloved Founder of GLAM Hanis Haizi




The food that night

The grand stage


 Our Gediks session... Bila lagi kan...

Me wif si santek Sabrina, yang juga naik stage that night... 
(Ya Allah tingginya ekau Biena huhuhu)


Me wif my lovely Bizz Partner all the way from Kemaman
(part xsuker bergambar dgn ina nie coz dia nie kecil molek orgnya... terus rasa giant diri ini)


Me wif lovely Diyana 
(Ya allah tingginya ekau nana oiii... aku ke yang kemetot)


Me wif My Leader, My Mommy, My Mentor Ain Ismail
(Haa kan santek kan baju mommy aiii... admirer taw)


 Sebahagian dari Dazzling Wings

and

Last but not least

Puan Tanah 





Make up : 
Sendirian berhad tu pun ala kadar since kelam kabut (ada story behind taw)
Dress : 
Ready Made from butik (one size bigger than me) but oklah loose eheheheh

apapun memang enjoy sangat bila dapat hang out wif bizz partner...

and 

xsabar nak tunggu the next event hohoho


Luv 



Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...