26 April 2013

my best sabun ever !!!


Jangan xtahu... udah berbelas tahun Nora guna foam wash utk mandi... nak2 beli yang baby punyerr...

Dulu masa zaman belajar beli hat watson yg murah maklumlah student so hat RM10 dah cukup dah asal wangi...

Ingat hat Impulse??.. nora suka hat warna biru wangi uuu

haa kool la sgt kan ;P

pastu bila dah kerja upgrade sket dowh... guna hat baby johnson... 


haa head to toe lg.. Jimat syampoo ekekekeke


Bila dah kawen and ada anak... dah jadi pengguna tetap bersama-sama anak-anak ekekekeke

dan dah jadi pemborong tetap tiap kali ada pureen sale ekekekeke



sekali borong mau berbotol2 gitew


Now after a while xpernah guna sabun mandi...

tergerak nak cuba this new product... 

Marine Essence Soap...





my verdict is... best gilerrr




 - Kulit xkering, moist
 - if gatal2 kat kulit (ai alah dgn habuk), Alhamdulillah xde dah gatal-gatal..
 - the best part is area armpit & bikini line dah cerah hohohoho... biasalah kan faktor usia & hormon walau Premium Beautiful membantu still xpuas hati... now dah bole sengih ;)
 - yang paling paling paling best... this soap wangiii uuuu
- scar pun dah reduce... nie Nora apply kat Rayyan &  Rayqal... alhamdulillah kurang sket eczema dia bila pakai this soap... so kurang menggaru and scar sebab luka menggaru pun dah kurang :)

More info pasal soap nie click here

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
and
-
-
-
-
-
-
-
-
Ok, good news !!!

to everyone yg tgh mencari side income, u can start this bizz wif this Marine Essence Soap.. 

Apply your Junior GLAM Plan Now !!!

and start earn 4-5-6 figure maonthly ;)


So apa tunggu lagi

Ask me HOW ??



Do 




PM / Whatsapp Nora

013- 981 6675



or 

emails me

norahamsan@yahoo.com





Luv, 


Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...