08 April 2013

I'm in luurrveee


yup soo truee

Now i'm in lurvee

If dolu jatuh chinta wif Premium Beautiful Corset until Now & Insyaallah Forever... dan masih menjadi pengguna setianya dah masuk hampir 2 years ++

Dan masih berpuas hati serta nampak dah kesannya :)





But now jatuh chinta again wif Biozone Food Purifier..



dan jadi macam kewajipan after setiap kali balik from market confirm hati nie teruja nak buat "spa" ke atas segala haiwan...

but now i'm discover satu lagi cara yg amat di sukai oleh para ibu yang mempunyai anak kecil di luar sana (actually dah tertulis dlm manual dah but mother's feeling nie can't help lah) huhuhu..

macam urs truly la nie kan...

iaitu... 


Sterilizing Jobs ;)

Menyahkumankan segala bottle baby + teats + breast pump...

Yup sterilizing brg baby amat di galakkan atleast pada tahun pertama baby...

so cara yg biasa kita guna adalah merebus segala bottle...

Just like this



but if ur bottle non BPA cara nie memang xbole lah unless ko rela tgk botol tu semua kemek2 (my experience) ekekekeke

so we going to another modern way pakai sterilizer... which is guna wap panas sajork

just like this 




now other revolution utk sterilzing segala mak nenek bottle iaitu guna..





Biozone Food Purifier... hanya 3 miniutes uolss... tak ke cepat ekekekeke

dah tu multi function...

Bole pulak purifier segala toksin + bad fat yg tak elok utk kesihatan from our food...

Which is bole purier ikan, udang, sotong, ayam, daging & also house hold items.. Click here  utk info lanjut.

So, Memang usefull utk kesihatan kita sekeluarga..

Jangan tunggu lagi jom kita ber Biozone... don't wait just do it :)

Those yang looking for extra income pun bole contact me also

How??


Just SMS/Whatssapp/Viber me
013-981 6675 (nora)

or 

Email me 


More Mystery gift awaiting !!!!



Luv, 


Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...