05 April 2013

Alhamdulillah I'm Back


Alhamdulillah

I'm back in bizz again...

Past few weeks memang xberapa nak sihat seisi keluarga...

From Hubby, me and last sekali our kids..

Alhamdulillah juga kena masa cuti sekolah so kids xdelah nak memonteng sekolah... (Be positive mommy wokeh ;))

Sadly our vacation trip kena cancel ehehehe... xper banyak lg masa kannn lagipun lom book pun hotel etc... we like to adhoc plan hohohoho

susah lorr nak bawa bebudak yg crancky coz xberapa nak fit jalan2.. pastu kena remember few hours kena makan ubat... sgt2 leceh for mommy task ahahahahaha

so xper kita bg fits dulu...

But as per replacement of holiday... everyboday get small token to happy ourself ;)

Along get this


Baby alive idaman hati siap pampers & juice



Rayyan get this


Replica of BMW idaman hati..


The real one Insyaallah, Coming soon... Bila tu xtahu la lagi but please Doakan eh kawan-kawan.. AMINNNN


Mommy & Daddy get this..

Galaxy Tab.. welcome to Android...

So pening uu... before this main dgn Apple now dgn competitor...

Nie pun tgh godek2...

Rayqal dapat apa ??

Rayqal dapat Tender, Loving, Care from all of us ekekekeke

tak actually, Rayqal dapat car also but baby punyer version... sadly lom smpi rumah dah terbarai... so xyah ambil gambar huhuhu

But i think..

everybody happy wif this token..

yang lg happy adalah Papa coz xyah penat drive, duit yg bajet to spend for vacation save a lotttt and the best part leh rest for 1 week at home but masuk juga our SOHO coz ada our own job nak kena settle...

Mommy as usual.. walau sakit PM, whatssapp customer still layan... tu yg best online bizz... yg xbole g appt coz xde suara ekekeke

how i'm bless wif this sakit... TQ ya Allah..

Taken from somewhere


"Kesakitan adalah penghapus dosa"

Alhamdulillah

But now,

I'm ready for Busy weeks ahead :)

and looking for more Bizz partners around the Globe... 


Do contact me 013-981 6675 
(i can be reach thru sms/call/whatssapp)
if u looking for bizz opportunity :)





Luv, 


Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...