19 January 2013

Kempen 1 Rumah 1 Biozone


Hi uolss..

hamboiiii dah macam calon pilihanraya..

Ok, nie Nora nak berkempen utk menggalakkan kawan-kawan semua menggunakan Biozone Food Purifier

Kenapa Biozone Food Purifier ??

Ok, seperti yang kita tahu.. our food sekarang xmacam zaman our nenek moyang.. if beli sayur confirm pesticide banyak giler & if beli ayam.. 

you know what??? 



ayam2 tu dah disuntik with hormon bagi mempercepatkan tumbesaran.. yerlah cepat besar, cepat bole jual betul tak?? belum di kira lg segala antibiotik etc utk ayam..

macamana dgn seafood?? 



Kalau di lihat dari mata kasar, offcourse laut kelihatan xtercemar but sedikit sebanyak all pencemaran from sungai will goes to sea rite??

Then after nelayan catch them, u know what?? 
they keep all those seafood dlm container with ais & offcourse selain dari letak air batu for sure they will put some chemical utk kekalkan kesegaran all those seafood..

Maklum nelayan laut dalam kan

So kita nie dok ler membeli & makan tanpa kita sedar akibatnya.. yup Nora pun dulu macam tu..

So apa pilihan yang kita ada ??

Well, kita ada pilihan.. sapa kata xde.. hidup memang ada pilihan..

1. Organik food



The best is opt for Organik Food.. but now nak cari kedai organik food memang sgt2 limited then harga dia mahal.. so xramai yang mampu

2. Buat sendiri




Yup kembali ke zaman dulu.. nak sayur tanam sendiri, nak makan ayam bela sendiri.. but bila kita duduk apartment yang tanah xde.. how nak bela ayam?? sayur & ikan bole lagi.. sayur bole tanam dlm pasu.. ikan bole bela dlm akuarium.. ayam xkan nak bela kat balkoni ???

So apa yang amat jimat dan mudah yang semua orang mampu?

Yup, invest for Biozone Food Purifier..



Yup melabur utk kesihatan family.. pelaburan yang amat berbaloi-baloi & bernilai bagi setiap sen wang kita

remember kesihatan tak bole dibeli dengan wang tapi bila dah sakit memang memerlukan wang ;)

Why Biozone Food Purifier ??

Ok, bole click di sini for details

Jom Nora share my experience sebagai pengguna biozone..


Ayam, Ikan, Sotong, Udang yang take turn utk di "spa" kan

Sotong & Udang

See the "buih-buih toksin" yang terhasil.. smpi melimpah ruah

Ayam yang tgh di purifier kan

All the toxin, fatty acid, bad fat yang berkumpul terbentuk as buih-buih

The bad fat, toxin, antibiotik yang terkumpul dan terbentuk sebagai buih

ok uolss...

After purifier ayam (nora ambil sebagai contoh)..


Terbentuk foam yang mengandungi.. lemak yang takkan bole di digest oleh badan kita, antibiotik yang di suntik kepada ayam..

Semua tu yang berada dalam tubuh kita selama ini.. so this is a chance to us to get healthy food.. tanpa segala anasir xsihat tetapi masih mengekalkan nutrisi yang di perlukan oleh tubuh...

Berminat to see the Demo

Contact me 013-981 6675
or 



Luv,




Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

1 comment:

  1. Scarynyaa tgk fatty acid yg keluar tu..nasib kat rumah dah ada. Congrats Nora sbb utamakan kesihatan keluarga dn menggunakan produk ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...