25 June 2012

Seminar GLG



Alhamdulillah, pembuka majlis ilmu after confinement thats means starts berbizz dgn kencang Insyaallah


Event Seminar Diamond nie berlangsung on Sabtu, 27th May 2012. Alhamdulillah masa cuti sek, so xdelah rasa bersalah minta Mr Hubby settlekan anak-anak.


Ada cerita disebalik this seminar yg Nora nak share dgn uolss


If uolss nak tahu.. gamble jer Nora Drive all the way Paka-Sunway.. alone taw! without husband & anak-anak demi ilmu yg nak di curahkan oleh all CDM's Green Leaders Group (GLG)


This is first time ever drive more than 100km alone without lelaki & Insyaallah will be not the last.. seronok babe!!!


Alhamdulillah, nothing bad happend.. semuanya dipermudahkan oleh Allah agaknya sebab niat utk menuntut ilmu & membantu my bizz partners..


Walau hati berat coz first time tinggal si kenit kat rumah with hubby.. bkn xpernah selalu juga buat ekeke.. ialah once Nora keluar for 2hrs bizz sharing but this time more longger.. tapi Insyaallah. Nora percaya, all sacrifice will be rewards one fine day.. xkiralah how long.. Insyaallah Nora akn berusaha bersama-sama bizz partners dan dengan sokongan & tunjuk ajar GLG leaders and CDM's yg xpernah surut & jemu.


The dewan seminar

The lunch

The Venue, Sunway Lagoon Resort 

Nie masa break, so sambil pump sambil baca this book ;)

With CDM Kak Na (our great leader) & 
My side leg dlm this Bizz, Wanie

Haa inilah seminarnya, How to be Great Leader ;)

Our team bukan Touch N Go team ok, we all works as a team with Tunjuk ajar our CDM's ;).. 

Siap di tunjuk ajar how to be great leaders to bizz partners 

With CDM Hanis Haizi, our founder of GLG

Anak dara & mak dara

With My Leader DDM Ain Ismail


Alhamdulillah,


Banyak perkongsian ilmu, pengalaman dan pengetahuan di dalam seminar ini..


Yang penting never quit in whatever we do, do it dgn istiqamah dan konsistently.. Insyaallah ada cahaya di hujung jalan..


Cabaran itu biasa utk melahirkan org yg luar biasa


TQ all GLG leaders, Insyaallah akn Nora praktikkan segala tip utk membangunkan rakan kongsi yang di sayangi..


Wanna be our beautiful team


Just call me @013981 6675 &
Insyaallah i will show u the way :)


Last but not lease,




yezzaaa..


After smpi rumah, tgk jer gambar nie my doter meroyan okeh!!!


Terpaksalah berjanji, one fine day once Along dah tinggi baru mama bawa ke sini.. yo lerrr


Knowing Ain damia masa kat genting pun xleh msk banyak game so rugi lorr bawa budak kenit tp entry fee mahaii..


End up hujung-hujung cuti sekolah bersuka ria di gambang.. ok tu akn diupdate entry lain ;)




Luv,



Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...