19 June 2012

Premium Beautiful Transformation !


Hi uolss,

Now dah July.. xberapa lama pun lagi Ramadhan and lepas tu Syawal betul tak?

haa cepat ganti puasa sapa lom start enjin lagi tuu..

Nora, Alhamdulillah sebab pregnant Rayqal last year soo selamat.. full uolss..

But, today nak share my own transformation & juga gojes ladies with Premium Beautiful ;)

As you can see, my own testimonials... Nora was 75kg after deliver my third - Rayqal Danish and now currently 60kg!! Amazingg!! 

Sangat-sangat in lurvee with my Premium Beautiful.. consistent pakai 8hours a day! Berterusan a year or more the results mesti ada. 

3 months before raya, mesti nak badan maintain and terletak jer ;)

Bak kata my ofismate (lelaki taw) "orang kurus macam mu, Nora pakai apa pun cantek"

haa xnak kerrrrr 


Call me now 
013-9816675
for your Premium Beautiful sets!!


My Mentor Transformation - Hanis Haizi




My mommy in bizz, Ain aka my Leader Transformation


Last but Not least, your truly.. sapa lagi Puan Tanah xberapa nak kedaung ehehe


haa gambar nie after deliver.. sempats uolss..

tengok kembang semacam badan gue.. tapi xper, now dah leh fit saiz S (baju kurung) & 27 jeans.. hoyeehhh

So wanna transformation

Call me now 013-9816675 or 




Luv,


Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...