12 April 2012

long silent.. xbermakna...



Salam uolss..


wahh tajuk gempak eh... 


yerlah ada yg ckp.. Nora awat blog lama bersawang dah xactive Premium Beautiful ker??


BIG NOOO


actually banyak benda terjadi within 2 weeks nie..


lets summarized kan..


1.  Tgh sibuk merencana project dgn cik Suami.. Insyaallah bila dah settle akn war warkan di sini.. this project will be another side income for us & anak-anak... Insyaallah




2.  Moi sibuk dgn kerja pejabat berganda (tu memang xpernah settle.. selagi moi makan gaji yer dok).. yg buat berganda tu pasai start from maternity snmpi moi naik keje.. rupanyer pemangku moi tu xbuat satu pong hukhukhuk.. imagine 2 bln nyer cost project moi kena capture.. diediedie


3. Masa lapang moi udah di isikan dgn mengepump susu ala-ala free style tapi still 2 tgn xcukup nak mengupdate blog


btw..


moi masih active berPremium Beautiful.. offcourse lah laling.. that my passion enough said..


suka share dgn wanita-wanita gojes di luar sana & juga lelaki (yeza u hear me.. lelaki pun bole ber premium beautiful)


yang penting kan uolss..


Sapa xnak cantik, menarik & tertarik buat suami tercinta.. kalaupun bukan utk suami (yg single).. xkan uolss xnak rasa puas hati dgn penampilan diri bila dah siap berPremium Beautiful yer dak!


Tepuk Dada tanya selera wokeh






Rebat Premium Beautiful masih on hingga hujung bulan nie.. dan ini adalah bulan terakhir.. jgn tunggu lagi jomss cepat rebutttt


anyway, 


please call Nora @ 013-981 6675 or


for FREE fitting....


yer yer saya tahu hutang confinement saya xsettle..


rasanyer tinggal tepek


1.  Resepi semasa berpantang
2.  Breastfeed with Premium Beautiful kan




wokeh uolss.. need to continue works hakiki :)


luv





Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...