14 March 2012

mak aii bukan bersawang jerr... siap ada harimau menyorok lagi!

Hola pep!


hamboi hamboii... tuan punya blog punya lah berpantang eh sampai nak msk blog pun leh lupa password ekeke..




Sori la uolss.. sian blog kesayangan nie dah terbiar sket almaklum tuan punya blog ada kesayangan yang baru..


Alhamdulillah.. udah 1 week msk kerja but officially bekerja sungguh2 ada lah today...


Before nie tuan punya blog dok keluar msk ofis tgk kerja sebelah mata.. amek mood gitu kan ekekeke


Masuk2 kerja jer hamboiii haiii tender melambak ahahaha..


Not so productive sebab msk kerja di sambut oleh Tender.. tu belum lagi pemangku kerja2 ku xbuat semua kerja2 ku...


Makanyer bertambah kerjaan...


but momantai... walau apapun ada aku kesah ekeke...




Moi tetap akn pumping on time Insyaallah... Maklum skrg dah leh pumping kat workstation.. and some more tgh order Pumpease & Insyaallah by next week smpi.. yup moi xpandai guna strap Freestyle & dah try pakai kat rumah end up berterabur susu moi..


Apapun, walau kerja banyak stress kena kurangkan & emosi kena handle dgn baik demi pengeluaran susu yg cemerlang & awet muda ecewah ekeke


Btw kawan2...


Moi masih active menjual Premium Beautiful & sgt2 xsabar nak share segala experience memakai, pumping, berpantang with Premium Beautiful kesayangan bukan shj tuan tanah tetapi juga suami tuan tanah ekekeke..


oklah saje break kejap...


Ps : nie mau 2-3 hari nak sapu sawang and eh eh eh anak harimau pun adooo




Luv,





Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...