01 January 2012

Delivery Present for Big Sista & Brother



Tik tok dah dekat dah Tarikh keramat..


Insyaallah if not this week, next week la kan


berdebar jer rasa


but this time agak mencabar since dah ada 2 handbag yg need attention.


Along oklah, bole bawa diri & dah paham situation etc. Minta2 Rayyan pun oklah since hubby nak temankan ai kat labour room.


Almaklum kami nie xder sesiapa kat sini sob sob hanya depend to each other (means me, hubby, along & Rayyan)


So, i think to ease the situation.. we already brought a Gift from baby to his sista & brother.  Dengan harapan semoga Rayyan & along will be entertain la & xder fussy2 cari papa wokeh. Dan yang paling penting terleka dan tidak bergaduh2 rebut toys etc aminnn


But, ai redho la if hubby xleh nak teman dlm labour room.. but memang berdoa banyak2 semoga my delivery will smooth & as per plan Insyaallah :)


so this is the present, hah siap bersampul ko ekekee





Satu along & satu Rayyan and jgn gelak wokeh sebab... This is our first time beli toys from this store utk anak2 kami ahahahaha


Sebab we all xsuka beli mainan yg mahal but bila balik rumah depa dah bosan nak main.. but for this delivery kena korban sket coz nak bg depa entertain dgn their toys tanpa cari papa ekekeke.. hopefully la kan :)


But actually, xkira la mahal or murah toys yg penting nawaitu kita utk memberi kegembiraan kat anak2. 


Melihat senyuman mereka that priceless :)


Lagipun my 2cents opinion, since anak-anak nie, depa xtahu pun soal price yg depa tahu 


Konsep Toys = Fun = Game = Entertain


Begitulah anak2 kan very transparents.. kita yg as adult yg kadang-kadang agak hover dlm memberi persepsi ;)


Ok peep.. doakan my smooth & silky delivery nanti wokeh..


Ampun dan maaf dipinta from my readers if ada yg terguris hati dgn ayat-ayat yang di susun di dalam blog picisan Nora nie :)




Luv,



Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...