24 December 2011

Short Trip To Genting



Salam uolss...


Lambat betullah update Trip ke Genting eh..


Actually 2011 banyak Trip weolls pergi...


Awal March ke Langkawi, lepas tu ada lah trip ikut my hubby outstation ke KL la ke Melaka lah...


Tu belum termasuk, trip bizz mummy shj sepanjang 2011 ehehehe


Tapi yg betul2 dinamakan Holiday without bekerja or berbizz adalah ke Langkawi before preggie & ke Genting before meletops ekeke


Itupun patutnya ada Family trip ke Cameron Highlands & Ipoh.. tapi xleh nak join atas sebab-sebab kesihatan mak yong :(


So, Insyaallah next year akn ada Family Trip ke beberapa destinasi yg masih dlm proposal ekekeke


So layan lah gambar2 short trip nie... Rasanyer masa Awal Muharam kalau xsilap... eh bagus ko cik jah yerrr... org Awal Muharam beribadah... ekau berpoya2 di genting nun... isk isk


Kitaorg amek ticket indoor since hujan & stay only 1 night.. so rasanyer if amek all park macam xberbaloi since banyak ride restrict to Ain & Rayyan height, cuaca & keadaan mak yong ekekeke



Punyer la ramai that night smpi Rayyan dah rimas..

Setelah 3 kali round.. dpt juga naik

Tgk anak bujangku sudah kena bayo ticket.. masa ain dulu sokmo jimat ehehehe


Masa check-out

Tgk sapa yg sekcited ;P


Princess mak yong ahahahaha

Akhirnya dpt juga Rayyan kete idaman ahahaha... waktu pg nie so xramai org budak

Plg Rayyan tension kot.. kete xgerak2 :P

Feeling2 Venice ;P

Moi ;P

Masa memula dapat.. seksited

Pengaruh adik ;)

Depan Transformer.. masih feel angrybirds

Last2 mak yong gak tukang pakai ;P

Melayan si Ain

Moi sengsorang jer taw

hamboiii smpi terlepas ke outdoor


Last but not least, Ride nie plg lama nak tunggu turn... Monorail xsilap nama dier... 4 x turn tapi berbaloi2 coz 30 minutes siap dibawa ke outdoor.. sekali nak turun.. mak oiii smpi ke tangga org berbaris hukhukhuk






Lesson learn : kalau tiem cuti umum or monsun xyah lah g genting... penat weyhhh tggu turn.. kalau ada anak kecik lg lh.. sib baik masa tunggu monorail nie Rayyan sempat nap 1 hour..


so habis sudah ;P


Luv,


Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...