15 December 2011

Pre-Confinement



Salam uolss...


Bersiaran dr Kg halamanku tercinta ekekeek ada kaaa org kisah cik jah oiiii


Unplanned actually, memang tidak menjangka akan balik ke kampung before meletops...


Nie semua sebab my hubby ada kerja di Melaka so being good wife actually udah due kan xmo la terberanak sengsorang kat Kuantan baik lah saya memerapkan diri di kampung halaman... walau ada hotel tapi better dok kg banyak pojek leh settle ;)


Atleast if terberanak ada gak my parents g hantar ai ke Hospital ekekeke


So, nie kiranyer pre-confinement lah kan... masa confinement lom tentu leh dok kg so before betul2 confinement meh la kita beramas mesra dgn mak ayah ekekekeke


So start from today sampailah Sabtu akn berada di Segamat and satu lagi Sabtu nie my little brother ahahaah skrg dah tua akan merisik si buah hatinyer


So, mohlah kita pergi menyibukkan diri ahahahaha


So, dah alang2 mak yong ada kat segamat nie lah list to do nak settle before blk Paka


1.  Nak siapkan baju sekolah Along Afrina sebanyak 5 pasang... atleast dpt 2-3 pasang pun jadilah ekekeke
2.  Nak siapkan baju sekolah Angah Rayyan sebanyak 3 pasang.. nie kalau siap 1 pasang pun jadilah... yang lenlain nanti atok post eh ;)
3.  Nak try tgk movie kat cinema yg baru di buka... katanyer best... so meh kita g... eh bila nak siap baju2 aku tuuu


uish cukup2 lah tu kan... macam cuti berpuluh2 hari...


so mari kita tgk.. tercapai tak hajat di hati ;)


But, sesiapa berminat nak tahu mengenai bizz or even nak beramas mesra dengan Premium Beautiful still bole contact Nora @ 013-981 6675






Joms kita sama-sama Sihat, Anggun, Jelita & tentunya berkeyakinan uolss :)


Luv,



Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...