30 December 2011

I'm still active..

Salam uolss..


hamboiii hamboiii sejak2 dah nak menghitung hari nie, Nora dah xbanyak update pasal bizz or Premium Beautiful yer uolss ?? (ada yang kata tuuuu ekekeke)


Sampai ada yg inbox tanya, ai xactive lagi ker???


Nora active lglah uolss, cuma sejak 2 menjak nie nak amek feel beranak bole??? ahahaha


Bole lah uolss kan, bg chance ke mak yong amek feel gitu ekekeke


But not to worry wokeh, sebarang pertanyaan pasal Premium Beautiful uolss bole sajer 


SMS or call Nora @ 013-981 6675 atau 


But due to my delivery sebab Nora pun xtahu biler nak meletops kan.. kalau ikut EDD 8 January 2011 gitu but now dah msk 38th weeks gitu.. nak ikut instinct memang xleh pakai uolss ekekeke


so uolss bole sajer panjangkan ke my bizz partners


Liza @ 019-767 2407
(Lembah Klang dan kawasan sekitarnya)

Farah @ 019-985 7513
(Kemasik, Kerteh, Terengganu dan kawasan sekitarnya)

and due permintaan yang sgt2 banyak di bahagian Utara, Selatan Malaysia & Sabah serta Sarawak nie...

Nora sgt2 mengalu-alukan kehadiran bizz partners yang baru di kawasan-kawasan Utara & Selatan Tanah Air, Sabah & sarawak juga :)

so uolss...

Ready to be next Premium Beautiful Apprentice ??



Don't be shy.. 


"If you REALLY want to do something, you will find a way.  If you don't, you will find an excuse." 


Insyaallah, i will guide u all the way & we will work together as a fabulous TEAM

Do call or sms me @ 013-981 6675


Luv,


Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...