29 December 2011

From my frend



Alhamdulillah sudah received my parcel..


Actually, she is my coursemate from zaman Uni lagi. So, after study she further study at UK utk Masters di samping menemani suami tercinta further study for PhD. Balik setelah 5 years duduk di sana & last year pergi again ke UK semula for her PhD plak...


And she adalah org yg banyak menolong moi utk purchase baby stuff at UK.. memang banyak murah looo ekeke especially the Medela freestyle & Maclaren Buggy.. banyak2 TQ to my besties nie...


And from UK lagi my frend nie nak berPremium Beautiful but she hold dulu since she jauh kan. Walau i said leh courier etc.. tapi she said nanti once blk Mesia since she xconfident nak ukur bdn sendiri ehehehe and Alhamdulillah, baru2 nie we all berjumpa di JB setelah 3 thn xjumpa. Last we all berjumpa masa Rayyan dlm perut lg. 


Asalnya utk moi mengambil baby stuff from UK tu la kan since nak berpantang with Medela ekekeke.. di samping mengambil ukuran my frend nie and Alhamdulillah she decide nak pakai Premium Beautiful since memang Premium Beautiful good for our own health & beauty :)


Selamat berPremium Beautiful my frend..


Semoga kita sama-sama mendapat manfaat kebaikan dari segi kesihatan dan kecantikan from Premium Beautiful & semoga after this kita bole meletops tip top ekekeke


Ok, "kita" merujuk kepada my frend & moi yg akn berpantang nanti ok ;P


Story from my frend, Yatie


just arrived several minutes ago...




credits to http://norahamsan.blogspot.com/ for a speedy delivery!!



Alhamdulillah, arrived just in time iaitu before moi confinement :)


Update from my frend pagi tadi (nyempats taw walau tgh tggu turn nak register Ain).. 


"Best Noya, Sedap rasa badan, tegak aje bdn, seksi lagi eheheeh"


Ha kan.. sapa yg dah pakai Premium Beautiful akn jatuh cinta punyer ;).. Anda Bila Lagi ??


So ladies,

Need sentuhan Premium Beautiful for our own Health & off course beauty ???

Do contact moi, Nora 013-981 6675 or 

Tak salah melabur sedikit utk kesihatan dan kecantikan kita, walaupun bukan untuk sang suami (if nawaitu kerana suami lagi pahala berganda uolss)
but hargailah diri sendiri.. kerana diri kita begitu berharga :)



Luv,


Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

2 comments:

  1. salam noya... thanks for this special entry :) me likey!! OK, mmg Alhamdulillah sedapnya rasa badan, kedap gitu and tak panas berpeluh2 dsbnya. mmg rasa super comfy, mmg rasa duduk berdiri dgn postur badan yg betul dan tepat. seriously girls, this is my best purchase for this year 2011!! kalau kasut ngan handbagss bagaii...

    ReplyDelete
  2. Waalaikumsalam yatie :)

    ehehe sure ada special entry punyer :). Alhamdulillah, suka dgr kawan2 yg dah rasa keistimewaan this Premium Beautiful..

    Semoga kita sama-sama mendapat kebaikan dr this Premium Beautiful :)... aminnn

    Mode moi : sgt suka hati :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...