21 December 2011

37th Week



Hi uolss...


Now I'm reaching 37th weeks pregnancy..


Tik Tok Tik Tok.. dok menghitung hari ehehehe


This is from Babycentre.com






Your baby is still gaining weight - about an ounce / 28 grams a day. She weighs nearly 6 pounds / 2.7 kilograms and is 19 inches / 45 centimetres long from head to toe.

You may begin to feel an increased pressure in your lower abdomen and notice that your baby is gradually dropping. This is called lightening or engagement, and your lungs and stomach will finally get a chance to stretch out a little - breathing and eating should become easier. However, walking may become increasingly uncomfortable - some women say it feels as if the baby is going to fall out. Also, you may still feel as if you need to go to the toilet all the time. Stock up on those last minute nutrients with our eating well guide.


The good news is that by the end of this week, your pregnancy will befull-term and you could give birth any day now. (Babies between 37 and 42 weeks are considered full-term - a baby born before 37 weeks is premature and after 42 is post-term.).  At your weekly visit, your doctor may check to see if you've started dilating (when the cervix opens) and effacing (when the cervix thins). The doctor will also check what position the baby is in, in order to estimate how far the baby has dropped into the pelvis. This information will be entered into your maternity notes so that your doctor in will know the position of the baby when you go into labour.

Jgn tanya apa perasaan ai wokeh.. berdebar ada.. seram pun ada but More to bertawakal kepada Allah, agar dipermudahkan proses kelahiran cahaya mata kami yang ke-tiga Insyaallah



Pengalaman sebelum nie dgn 2 kelahiran, semuanyer terlebih tarikh.  Nak assume yg third will overdue xtahu la plak. My sense utk hal-hal beranak nie memang xleh harap.  


As precaution, memang saya akn start maternity leave on the dote tarikh EDD iaitu 8 January 2012.


Bukan apa uolss, masa ain dulu lmbt 1 week kan. Udahlah amek cuti 1 week awal as per my bos advice.  So rasa bohsan yang amat duduk terperap kat rumah 2 weeks gitu ehehehe.  Masa Rayyan lewat 5 days from the EDD pun dah rasa bohsan, smpi g klinik suh Dr cek dah buka berapa sebab nak induce macam Along but alhamdulillah udah 2cm terbuka.


So this time, hopefully sempatlah saya bersalin as per plan places, Insyaallah & anak-anak will entertain themself with their presents sementara their daddy teman mama nak bersalin. Insyaallah.


We all gamble jer uolss... masa Deliver Rayyan dulu, Ain dah ketiduran walau baru kul 6 ptg so, papa leh temankan mama utk proses kelahiran Rayyan.


So this time, xtahu lah macamana.  Owh bukan xnak ajak my parents or my MIL sebagai peneman but sebab saya jenis xtahu bersalin bila kan so baik pandai2 sendiri lah uolss. 


Lagipun org2 tua kami jauh uolss, Johor Mali kan. So, xyah susah2kan diorg. Kang dah berangkut satu kampung sekali xmeletop2, confirm orang-orang yang diangkut bohsan tahap gaban ahahahaha. Kata perantau kan, so redah jer lah labu sambil berdoa semuanya dipermudahkan aminnn 


Owh, before that


Xder eh gambar mak yong eh... 


So last but not least gambar mak yong berposing ekekekeke


Si along dgn gaya otomen.. tah hapa suka buat camtu

Mama kena buli pakai angry birds ear muff since Rayyan xmo, tapi beria2 nak..


Luv,



Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

2 comments:

  1. selamat bersalin n berpantang ye noya..semoga dipermudahkanNya semua urusan

    ReplyDelete
  2. Hi Yati.. amin2.. Insyaallah... berdebar2 rasa... tapi redah jer lah kan :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...