10 November 2011

Terjebak - Part 1



Salam uolss...


Tajuk berpart2 eh, bab perabis duit banyak beno partnyer ekekeke... xper lepas nie mari bizz kuat-kuat eh kalau nak shopping berpart-part ehehehee


Actually will be 2 part la sebab Nora pun ada minta tolong my bestis aka my good frend yg balik for good dr PhD nya. Tapi kebanyakannya adalah brg baby & my breastfeeding gadjet.  And i know u read my blog dear.. TQ soooo much taw :)


This part cuma nak cerita yang akhirnya terjebak juga saya dgn handbag.. niat nak mencari brg baby & confinement set utk confinement day saya nanti secara online. Tapi udah termasuk salah junction ekekeke


Sudah buat payment for this handbag & akn arrived within this week..


Update : Udah arrived smlm & selamat di gayakan hari nie, ekeke maklum mak yong xmenyabor ahahaha


excuse for the quality gambar, ai pakai iPhone jerk :)


nie gambar yg clear...


COACH Poppy Legacy Stripe Glam Tote






hah cantik tak ahahaha 


Sila cakap cantik eh ahahaha, xkiralah asal saya bahagia (bak kata my hubby) masa saya emel details just nak minta pendapat / approval (besalah xbest la if my hubby xtahu rasa macam xdpt bless jer gitu, ehehe) eh mind u, I pay with my own money taw ekekeke 


Xsabar rasanyer nak melaram ekekeke


Bak kata my frend, sesekali beli brg yang kita suka as semangat utk kita lebih berusaha!


Yezza.. after this kena bizz kuat2 nak cover balik & maybe leh fikirkan utk beli yg lain plak ekekeke... ala uolss xmahal la sgt, xsmpi pun harga LV ehehehe eh ada org kesah ker Nora ekekeke


Tapi pada Nora dah cukup mahal la. Before this Nora suka pakai Carlo Rino & Nine West pada saya tu dah cukup hebat dan mahal ehehehe. Perempuan mana xsuka handbag cuma saya lom smpi tahap bertukar handbag every day.  Selalunya handbag tu akn di pakai lasak smpi la koyak etc & this time confirm berthn xbeli handbag lagi ha la sgt kan


And this is my next target ahahaha eh bukan tadi kata berthn xbeli ekekeeke


Insyaallah, next list (xtahu lah thn bila kan) will be....


COACH Madison Large Maggie






Wokeh mari pasang azam & work for it :)


Sejak-sejak berbizz Premium Beautiful nie, saya baru berani nak berimpian beli beg COACH nie ekeke...


Maklum, dulu ada impian tapi macam bole ke tak eh nak beli. Atau kalau bole beli pun, sure duit tu akn di channel ke keperluan yang lain.


Maybe pada sesetengah dari anda apalah sgt COACH nie kan. But for me, oklah atleast saya bole berangan nak itu dan ini :).. walau i have another big dream Insyaallah 


Opss nie bukan entry meriak wokeh, nie entry as ngomelan saya sebagai ingatan untuk lebih berusaha. Insyaallah :)


So kawan-kawan if wannn know more about My beautiful bizz yang membolehkan Impian menjadi kenyataan 


Do contact me : 013-981 6675 Nora or 




Luv,



Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...