22 November 2011

Tahniah Harimau Muda...

Hi uolss...


Bekerja today???? ke ada yang ter'cuti' ekekek 


Jgn ada yg ingat PM bg cuti eh.. noo kata Najib dlm Twitternyer... we need to work harder & taking another Public Holiday will cost us enaough... lebih kureng la ayat beliau gitew ekeekek


apapun... ucapan tahniah buat skuad Harimau Muda especially Khairul Fahmi Che Mat atau Apek eh...



kalau Paul ada confirm dier pilih Malaysia eh ekekeke


Penuh dgn aksi & mendebarkan jiwa.  Dan bikin ai sakit jantung wokeh.  My hubby plak xhabis2 lah suruh si Fakri & Thamil tu keluar padang. Ai pun naik geram uolss ahahahaha


Sekali tgk tendangan penalti si Fakri, aduhai Ain pun pandai ckp "macam ain tendang jer papa" ahahahaha


Anak ai nie ni taw bikin provokasi dgn papa dier, sib baik emas kalau perak mau pagi nie my hubby xkebah2 dr demam ehehehehhe


Btw Nora cuma tgk sampai minit ke 94 gitew... lepas tu terus angkut anak-anak masuk bilik utk tidur.. sekali dgn Mama dier pun sama tertidur eekeke


Tapi dari dalam bilik, ai terdgr my hubby bunny dok merungut2 dgn si Fakri & Thamil ekekeke Siap mengeluh awat la kome xdirehatkan ahahahahaha


Tau2, Nora terbgfn kul 5 pg gigih uolss msk FB tgk update kawan2 ekekekeke


Bagus kawan2 kita nie taw, sokmo update FB.  Rasanyer kalah pengulas sukan kat TV & today confirm mana2 blog or FB or Twitter dok cerita emas ke-59 negara or Ibu Emas ehehehe


Kesimpulan yang Nora bole simpulkan eceh buat kesimpulan eh...


Walau banyak mana provokasi org, pandnagan negatif org, atau rangsangan-rangsangan negative di luar sana jika kita dapat tanganai dgn baik & mengekalkan aura positive, Insyaallah kemenagan akan menjadi milik kita.


Sekali lagi syabas to all skuad Harimau Muda & kontigen Negara.  Buat pertama kali, Nora berbangga dgn mutu sukan negara especially Bola sepak. 


Bak kata hubby ai "Jgn lawan syria rabu nie kalah sudehhh !!!!!!!!!!!!


Happy working day uolss...


Luv,



Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...