13 November 2011

Birthday Ain Damia

Salam uolss..


Lambat betul lah mama Ain nie eh update birthday Along Damia, smpi dah nak birthday si Rayyan Darwisy taw..


Sabor jer eh,


Oklah sila nikmati gambar-gambar ini wokeh,


Noted : 
The cakes from my frend aka my ex-neighbour Dilla, so kalau berkenan silalah call tuan badan sendiri untuk menempah ok ekekeke.


Dila ai bg u free advertise nie tau.. nanti bg mak yong nie red velvet cream cheese sedap u kat i wokeh ekekekeke










gambar2 nie pun ai copy dr blog dilla sebab mak yong xsompek nak amek gambo kek cantik2 pada hari kejadian.. maklumlah kelam kabut uolss


dah selamat tinggal skirt baru perasan xamek gambo kek.


Gambo aturcara majlis akan di update nanti wokeh, ai lom buat watermark lagi :).. satu nie jer yg sompek




Actually, this cakes idea mak yong. Kiranyer salah satu impian makyong la kan. Maklum masa kecik2 dulu ai xmerasa nak bercakes barbie & special design. Semua segera kedai mari design, tu pun alhamdulillah ada uolss ehehee


Tapi, bila my doter nampak jer cake nie... dia punyer senyummmmm... mak oiiii sgt2 buat hati seorg ibu rasa, xper la nak oii berbaloi-baloi la mama ko order & amek masa 1 minggu survey design ekekeke. 


Sekian utk hari nie, akn ada update nanti..


Luv,




Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...