04 November 2011

Balik Kg... yahuuuu

Salam uolss...


Sure ramai yang dok packing baju rinie kan? ker uolss dah siap dah pack2 ekekeke


Yang tgh bekerja, confirm badan jer kat workstation. Hati dah buat ketupat dah kat kg ekekeke


Nora skrg sure atas jalan dah, menuju ke kg halaman tercinta, ekekekeke


credit kat tuan punyer gambar.. santek :)


Walau baru last weekend dah blk kg coz bizz appointment kan :)


So kawan-kawan, selamat pulang ke kg halaman uolss..


Yg driving, Berhati-hati di jalan raya. Jgn speedy giler sebab ada org memerhatikan anda :)
Yg naik bas, beli dah tiket bas awal2. Jgn beli dgn ulat ticket. Karang korang beraya kat bas stand.
Yg naik kapal terbang, nie confirm beli tiket awal kan. Berhati2 semasa departure wokeh :). Beg bg tanda terang sket so senang nak cari nanti :)


So kawan2, selamat Hari Raya Aidiladha wokeh


dan




Confirm dlm kete anak-anak Nora tgh nyanyi lagu nie..



Perjalanan jauh tak ku rasa
Kerna hati ku melonjak sama
Ingin berjumpa sanak saudara
Yang selalu bermain di mata

Nun menghijau gunung ladang dan rimba
Langit nan tinggi bertambah birunya
Deru angin turut sama berlagu
Semuanya bagaikan turut gembira

Balik kampung oh oh...( 3X )
Hati girang
Ho ho... Balik kampung (3X)
Hati girang

Terbayang wajah-wajah yang ku sayang
Satu-satu tersemat di kalbu
Pasti terubat rindu di hati
Menyambut kepulangan ku nanti



ahahahaha


Best kan, tingat dulu2 memang we all nyanyi lagu nie dlm kete. Smpi kena marah dgn ayah, coz ganggu konsentrasi dier nak drive ekekeke


So uolss,


Happy balik kampung, Drive safely & Take care :)


and somemore, Nora akan berada di sekitar Segamat, Muar, Melaka utk berhari-raya but no worry my bizz alwaz on gitu!


So sesapa yang berada di kawasan sekitar bole sahaja Contact Nora 013-981 6675 for further details mengenai Korset Mewah Premium Beautiful atau utk mengetahui my beautiful bizz.


Sharing is caring uolss..


Luv,



Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...