09 October 2011

Meriahnyer Mak Yong Beraya...



Hi uolss...


Dah lepas Syawal dah eh, baru mak yong terkedek2 nak update pasal beraya ehehehe.  Maaf la eh atas kelembapan mengupdate perjalanan raya mak yong.. tapii ada org kesah ker ekekeke


Alhamdulillah, walau perut dah besar still manage to beraya sakan la org ckp kan ekekeke


This time around Balik ke Segamat, Johor my hometown first and lepas solat raya balik ke Pagoh, Muar plak my hubby hometown.  Tapi macam biasa lah, before tu dah puas dah menolong memasak di Muar & Segamat ekekekeke...


And Alhamdulillah juga, selalu my family akn amek gambar beramai-ramai masa first raya.  Tapi disebabkan masing-masing ada komitment lain yer la ada yg kena kerja that time especially my sister (nursekan), ada yg turn belah mertua so paham-paham jerlah kan bila dah kawen.  Dapat juga kami bergambar beramai-ramai masa raya kat studio lagi uuu ekekekekeke..


So layanzz




My Big Family... Alhamdulillah

Family Along

Ayah & Ibu with anak yg masih solo.. tapi di sebelah kanan tu taken already hihihi


My cute family.. woww nampak sendat perutku itew ekekeke

And lastly aksi cucu-cucu hamsan... 


Ada cerita last photo nie taw ekekeke, dari semua cantik bergaya sampai buat aksi bebas. Semua tu gara-gara anak bujangku yg sudah bohsan & start nak main kete. Meriahlah studio tu nak buat sesi memujuk plak ekekekekek


ao sila saksikan aksi si manja cucu-cucu Hj Hamsan & Hjh Masitah :)


Aksi si cilik

Gambar-gambar g tak formal lom upload.. terkedek2 la mak yong kan.

Lately nie memang bz bak bee kat ofis, maklumlah nak settlekan pending ofiswork sebab target by bulan dec dah nak handover kat replacement yg tak tahu siapa sebab mak yong nak beranak dgn aman ekekekke

tak nak masa contraction org sibuk tanya invoice dah berapa? No invoice berapa? project A dah close ke lom? berapa costing project B? Tender B dah siap ke belum? welder list berapa? WPS kat mana? file tu sekian kat mana? Report D dah submit ke belum?

hamboii.. kalau macam tu la gaya mau terberanak mak yong ekekekekek

oklah uolss

Luv



Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...