23 October 2011

Aktiviti hujung minggu...



Hi uolss...


sebab gambar nie dah dok lama dlm draft so today Nora publish eh...


Nie la antara aktiviti our family di hujung minggu... tu before my beloved hubby lom seconded to Gebeng..


Now.. sgt2 susah utk beraktiviti camnie huhuhu.. if my  xbusy dgn kerja, mama la plak busy ber bizz ehehehe


Kalau mama dah berbizz ada la plak aktiviti dlm pool or shopping mal ehehehe... yg penting Family Quality Time ;)


So layan eh uolss







After this khemah2 time, ain Request nak tido dlm khemah malam.


Papa layankan juga, end up ngadu panas xleh tido ekekeke


Nak wat cemana kan anak2 zaman skrg, tido pun nak beraircond, tu nak suh berkhemah.. harapanlah ekekeke. Opppsss bukan anak jer, mama dier pun lenguh berkipas ekekeke


Nak wat cemana uolss dah dok tepi pantai kan, so malam2 adalah panasssss ekekekeke




Luv,


Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...