14 October 2011

6 Tahun sudah



Hi uolss...


Alhamdulillah, my doter genap 6 thn today.. officialnyer surely on 6.53 PM today ehehehe..


Sekejap jer masa berlalu rasanyer... from comel lote dr Baby smpi dah 6 thn skrg..


Selamat Hari Lahir ke-6 darling mama


Semoga menjadi anak yang berbakti kepada agama, bangsa dan negara.. dan semoga perjalanan hidupmu anakku di berkati dan di redhai oleh Allah hendaknyer.. Semoga menjadi anak kebanggaan keluarga Ain Afrina Damia


Mama, Papa dan adik2 sayang kak long :)


Lepas lahir.. after makeup ehehehe

Lepas 6 bulan.. dah pandai meniarap

Setahun sudah... suka sengih tunjuk gigi yg cantik ehehehe

2 Thn.. Gambar by Teacher kat Taska

Masa Birthday 3 thn (celebrate dgn kawan-kawan kat Nursery)

4 thn sudah.. Holiday kat Cameron Highlands

and Sekarang.. sudah besar & pandai posing :)



and Insyaallah today, akan ada sambutan Hari Lahir Along Afrina yang ke-6 dirumah..


berdebar rasa, sebab mama xpernah buat birthday party. Just simple celebration sajer bersama-sama kawan-kawan sekolah.


Hajat di hati nak ada clown etc bagai, tapi sebab last minutes decision nak buat Birthday party, so memang xdan nak suh clown tu semua datang.


Jadilah kan, nanti mama update later eh..


Doakan semua berjalan as schedule dan yang penting food cukup ehehehe


Luv,


Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...