09 September 2011

Premium Beautiful : Soal Jawab yg biasa



Hi uolss..

Salam Jumaat semua..

Ok, saje nak share dgn semua tentang soalan-soalan yang biasa orang tanya tentang Premium Beautiful Corset 





1. Selesa tak pakai Premium Beautiful Corset ni???


PB diperbuat dr materials exclusive which is kita panggil akwatek and aquadyne, PB x sama mcm rata2 corset kat luar sana. 

This is Luxury Corset yang mana bila kita sarung je, memang dpt rasa lain dan best, comfortable coz it has 360 degree flexibility. Boleh pakai up to 24 hours. Sangat-sangat selesa nak buat kerja apa2 pun. Nak buat kerja office, buat kerja rumah, bermain-main dgn anak and even exercise pun boleh pakai :)



2. Berapa Lama boleh dapat kesan utk kurus??

Actually yg ni subjektif sbb PB ni dia menstabilkan hormone badan, meningkatkan metabolism rate, melancarkan peredaran darah dan memecahkan molekul lemak. 

Maka, kesan dia berbeza utk setiap individu. Ada yg seminggu dua dah nampak hasil, ada yg sebulan. Depends on badan org. Cuma apa yg best is once u dah sarung PB, u akan dpt immediate shape dan terus akan loose few inches dan pemakaian PB akan hadkan pengambilan makanan kita. Bukan hilangkan selera makan, so dia akan membantu kita utk diet naturally.




3. Apa maksud lifetime warranty ??

Lifetime Warranty ni dia akan cover kerosakan corset.  Which is bila corset u rosak, boleh hantar balik utk repair FOC. Bukan dia ganti the new one ye.. So,anytime boleh hantar utk service.



4. Mcm mana nak basuh dan cara penjagaan ?

Just rendamkan dalam air + PB Natural washer and sidai. If rasa kotor sgt & nak gosok sket2, buat dgn lembut ok. Jangan pakai berus plak. Jgn perah, tp tekap dgn tuala hingga tiada air yg menitis. Jgn masuk washing machine and jgn sidai under matahari.



5. Mcm mana nak tentukan size ?

Size pula, depends on measurement badan masing2. Sebab, PB ni bukan one size fits all. Dia ikut ukuran badan individu. Ibarat custom made. Ukuran badan yang diperlukan is bust, underbust, waist & butt. Sebaiknya berhubunglah dgn authorised PB Agent utk ukuran yang tepat demi menjamin keselesaan anda!

Atau, anda bole shj menghubungi Nora @ 013-981 6675 utk FREE consultation & Trial



 

6. Berapa harga and Payment ?

Bab harga pun ikut pada ukuran badan u all. Ada 2 category harga iaitu small/med and large size. Payment by cash, credit card, paypal, RHB easy installment plan and cash installment monthly pun diterima.



7. boleh tak nak pakai by pieces sahaja, bukan full set?

Kami tak menggalakkan sebab akan memburukkan lagi bentuk badan kita. Di mana bentuk badan akan jadi tak propotionate sbb pembahagian lemak jadi x rata. Dan hasilkan sudah tentu tidak memuaskan hati pelanggan.




8. Berapa lama nak kene pakai ??

Minimum 8 hrs per day and drink a lot of water utk kesan yg optimum.




9. Kalau bersalin c-sect boleh pakai??

Boleh, iaitu setelah luka dah sembuh. Untuk permulaan anda boleh pakai Waist Nipper after 3 weeks of delivery.




10. Kalau bersalin normal bole pakai & bila masa yg sesuai nak pakai PB ??

Kalau C-Section bole, yg normal delivery lagi la boleh dan sangat-sangat digalakkan. 

Lepas delivery or masa nak blk bole lah pakai Long Bra & Waist Nipper.  Selepas 1 week or 2 weeks, bole la pakai Long Girdle. If, nak tggu luka epi betul-betul kering pun boleh. If, nak pakai 1-2 hari lepas delivery pun boleh (ikut keselesaan pemakai).  Jika tiada luka epi, anda bole terus memakai PB.



11. Kalau out of Malaysia...atau duduk jauh mcm mana nak beli ??

Just provide me your body measurement. Nora akan kira size, prepare corset and courier it to your doorstep using realiable & trusted courier service.



NOW IS THE RIGHT TIME FOR U TO EXPERIENCE PREMIUM BEAUTIFUL !! 


WEAR IT
FEEL IT
LIKE IT
SHARE IT !!

Book your set now by
Call / SMS Nora 013-981 6675

Luv,



Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...