15 September 2011

Kembali langsing uolss ???


Salam uolss..

hamboiii kan.. walau Syawal dah masuk hari ker 17 tapiii jemputan open house masih lebat. Sana sini org dok membuka rumah aka open house.



Ramai customer Nora yang dah berPB rasa teruja uolss nak g makan-makan besar sebab apa taw, sebab depa dah ber "Perisai Badan" so bukan bole mkn banyak pun. Tu depa yg kata, so depa kata xyah dok diet. Memang confirm xleh melantak dan yang penting lepas mkn segala macam menu bole flush out dgn senang sebab amek lactolite jugak :)


Superb combination

Alhamdulillah, Nora sgt puas hati sebab dapat membantu wanita-wanita ini tampil berkeyakinan dan kembali langsing semula. 

Eh tapi jangan cakap bole cepat langsing taw. Cuba kira bape tahun nak ternak lemak2, so nak kurus pun confirm kena amek masa juga. Yang penting kena consistent pakai PB sekurang-kurang 8 jam sehari.

Dan memang Nora xnafikan, ada sesetengah cus
tomer Nora 2 bulan pakai dah smpi cangkuk last. Itupun atas tindak balas badan seseorg dengan kerjasama FIR yang terdapat di dalam PB itu sendiri. So, kawan-kawan yg penting kena konsisten pakai okeh :) 

Semalam testimoni Liza kan, today testimony Farah aka my bizz partners juga..

nie taken from blog farah

******************************************


Ok lah just nk share picture terbaru, ni picture raya gathering office at Residence baru niii.



Nak tau raya ni farah dh boleh pkai baju size 38 tau,sblom ni kalu tak msti size 42 la..So anda kt luar sana apa tggu lagi dapatkan set anda sekarang

*
*****************************************

Hamboiii kan... from size 42 (XL) bole reduce ke size 38 (M).. hamboi hamboiii jeles aii taww

Kalau tgk farah skrg pun udah bergaya uolss.  Macamana Nora taw, kami ofismate so memang tetiap hari dok perhati Farah bergaya dgn baju zaman-zaman anak dara dulu.

Tapi kawan-kawan memang betul, bila ber PB kita akn dpt kesan instant dimana semua lemak2 akan di diletakkan ke tempat sepatutnya.

Dan kesan berpanjangan pulak, segala lemak akn berkurangan by inch. Yang penting kena cuba kawan-kawan baru bole tahu keberkesanannya.

Lagipun kita bole dpt kesan kesihatan kepada diri kita as wanita.

Nak tahu lebih lanjut bole 


Call Nora 013-981 6675 atau
email norahamsan@yahoo.com

Luv,




Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...