02 August 2011

We Proud Of You !!!

Salam uolss..


Today entry adalah dedicated to my hubby bunny...


Sungguh gumbira dia hari nie...


Yerla sapa xgumbira... after 10 years working as consultant in the Consultation Firm for sure ini yang semua org nak kan..


Kalau di tanya pada semua graduate in Engineering kat Engineering Faculty in University.. confirm this title yg semua org nak.. very inspired gitu...


Tapi hakikatnyer susah juga la nak dpt Ir nie ekekeke..


To be Nominated as a Profesional Engineer with IEM.. and with this will follow with the Title Profesional Engineer a.k.a Ir.. so officially my hubby will be Ir Mohd Nazree Yusof.. so proud of you dear..


Owh sure ada yg tertanya kan in what field??.. Civil-Structural Engineering yer dearies :)


Haa nie bukan entry meriak (tapi terpulang la kepada readers sekalian macam banyak sgt kan readers ekekeke).. but as our family story yg akn di share dgn anak2, cucu2 dan cicit2.. insyaallah...


As wifey banyak betul dugaan my hubby nak register as Profesional Engineer... dari nak register, prepare document, interview, smpi masa nak dpt sijil pun.


Tapi betul kan kata org.. Bukan Senang nak Senang so after dpt nie memang u deserve it dear :)


Yang penting semangat kena kuat.. buat kena berterusan... and we work as team.. Good Team eh dah macam ckp bisnes pulak ahahahaah




Sebab saya pun terlibat dlm kerja2 penyediaan document... sungguh membantu keje ai dulu as consultant okeh puji juga diri sendiri ekekekeke


Anyway, segala penat lelah terbalas and welcome to second stage of our life :)


More plan to come and semoga Allah merahmati dan mengkabulkannya :)




Luv,





Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

2 comments:

  1. salam noya... selamat berpusa! wahhh...tahniah to Ir Nazree..raya ni blh laa open table besarr gitu :) (rezeki future baby and anak2 sekeluarga kan?) cakap congrats aku nanti kat husband okeh..

    ReplyDelete
  2. Salam Tie.. Selamat berpuasa tu you too dear..

    Thanks for the wishes.. nanti aku smpaikan okeh :)

    ahahahahaha... tu la kan... tp Nazree malu2 u ekekeke.. bukan aper saje nak appreciate segala lelah dier sepanjang masa nak dpt title tu :)

    tu la kan insyaallah :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...