26 August 2011

Selamat Hari Raya uolss



Salam uolss..


Wahh wah wah ada lagi ker yg nak baca blog saya nih ekekeke


Confirm ramai dah dok sibuk plan nak masak macam-macam kan raya nanti.


Takpun sure ramai yg dah siap2 pack baju nak blk mlm nie..




Saya dah sampai kg dah uolss.. yeah sangat seronok taw.


Lagi seronok, walau bercuti raya masih ada customer yg mahu ber Premium Beautiful dan ber lactolite walaupun last minit gitu. Xper uolss, yg larat saya layan yg xlarat saya minta posponed eh!


Ok, di kesempatan nie,




Saya nak mohon ampun & maaf andai ada tersalah penulisan yang mungkin menggangu perasaan uolss semua, and yg dah kenal di alam nyata tu.  Ampun maaf dipinta andai ada terkasar bahasa, tersalah tutur.  Lidah memang tak bertulang, sebab tu la takut terlajak.  So, 0-0 ye uolss..


Semoga kita beroleh barakah di malam-malam terakhir Ramadhan yg akn dirindui :)


Semoga uolss akn bergembira bersama yg tersayang di Hari Raya. Yang nak memulakan perjalanan, sila berhati-hati eh nie macam utk diri sendiri ekekeke.. nak memotong ke, nak speed ker, silalah perhatikan sekeliling.  Peka kepada keadaan.


Anyway, Selamat Hari Raya Aidilfitri uolss..




p/s : blog maybe berupdate atau tidak.. maklum Puan Tanah sibuk cek kuih tart nenas org ekekeekke. Kepada yang nak ber PB masih bole book appointment dgn sms@013 9816675, sambil raya sambil ber kongsi kebaikan PB.




Luv,




Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...