22 August 2011

Kenapa perlu ber PB ?

Kak Ana - from 97 kg to 57 kg..

"JGN PERCAYA kpd kata - kata suami yg tak kisah dgn btk badan isteri yg semakin hari semakin berisi , tetapi lihatlah mata suami apabila menatap majalah yg menunjukkan gambar wanita yg bertubuh langsing dan solid, semasa merenung gambar tersebut hatinya berkata " alangkah bestnya kalau isteriku bdn spt ini"

- CDM kak Siti Rohana Yusoff ..."

Quote diatas di ambil from FB CDM Kak Ana.

Sure ada yg bertanya kenapa kita perlu pakai Premium Beautiful

Sbb 70% adalah kesihatan dan 30% Kecantikan.

Sebab PB adalah korset mewah, berkualiti, produk superbrand dan yang penting

LIFETIME WARRANTY !

Bra Triump / Victoria Secret ada Lifetime warranty tak?



Dari GEMUK kepada KURUS 


Dari NAMPAK TUA kepada 

NAMPAK MUDA


Dari SUSAH BERGAYA kepada 
CANTIK BERGAYA

Dari RENDAH DIRI kepada 
LEBIH BERKEYAKINAN

Dari MCM2 SAKIT kepada 
BADAN SIHAT, CIK ABG PUN SAYANG

Dari ABANG MALU NAK BAWAK FUNCTION kepada 
BERKEPIT 24JAM

Dari POKET NIPIS kepada POKET TEBAL

Dari ASSET SIZE C kepada SIZE F

hah xpercaya eh, kata org pompuan/lelaki xpandang eh asset2 nih



hah nie buktinyer...


And list goes on..  

So kenapa perlu tunggu dan lihat orang lain jer yang dapat semua tu? 

Kenapa kita tak blh dapat? 

Kenapa tunggu orang kurus dulu baru nak try? 

Apa guna pakai handphone atau handbag mahal2 tapi body mengalahkan tong dram? 

Rasa lebih berkeyakinan tak? 

Sempena Bulan Rebate ni... 

ayuh kita sama2 tanamkan azam nak kurus dan kembali menawan cam our Kak Ana aka SIFU ni..

Kalau Kak Ana nie boleh? kenapa kita tidak?   

Call me @013 981 6675 or 


Luv,

Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...