04 August 2011

Cerita pasal korset..



Hi uolss..

Pernah dgr korset ???

Among all the ladies benda ni tidak asing lagi... actually belive it or not pemakaian corset dah berkurun abad lamanya since the 16th century.  


Perempuan zaman tu pun dah fikir untuk cantik kan? Apatah lagi perempuan zaman sekarang, yang bole dikatakan semuanyer bekerja dan mementingkan penampilan.  Mesti la 2-3 kali ganda nak kena cantik and secara tak langsung meningkatkan self confidence dalam diri.. :)

Beratus-ratus tahun dulu pun orang dah pakai.  Sehingga sekarang pun orang masih memakai korset, cuma sekarang ni lebih kepada fashion or trend pakai corset.





Corset bukan sahaja dapat membantu memberi bentuk badan kepada badan kita tetapi secara tak langsung membetulkan posture badan.

Kebanyakkan corset digunakan dalam wedding dress jugak... of course bagi ratu sehari nampak lebih anggun :)


Untuk dapat kesan berterusan perlulah pakai tiap2 hari kan? 

So now kawan-kawan, jom beralih ke Premium Beautiful!
70% for health and 30% for beauty!! 
Dah lah tu ada LIFETIME warranty tau!! 
So worth investment!!  

Get one today! With SPECIAL GIFT !!


Call Nora 013-981 6675 or email norahamsan@yahoo.com


Luv,

Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...