08 September 2011

Premium Beautiful Promotion !



Hello my dearest readers ok, bg la saya can perasan yg blog saya ni ramai pembaca tegar ahahaahha


Bersempena Ramadhan dan juga syawal yg bakal menjelang dan bersempena bulan birthday saya (bulan August, wokeh saya adalah Virgo ekekekeke TQ ye Pn Zufa sebab ingat Zodiak hamba, xper lemak mu akn ku bg ganjaran ahahahahaha).  OK, sila sediakan hadiah sekarang ahahahahaha


Ok bukan tu yg saya nak cakap, nie ha sempena bulan Birthday Puan Tanah... saya berbesar hati untuk membuat Promotion Premium Beautiful..


Sepanjang bulan July-August-September ha kau amek sgt baik hati kan siap pre-during-post lagi saya bg promo!



Sesiapa yang membeli Premium Beautiful akan mendapat 2 Free Gift iaitu PB wash + Lactolite satu kotak! tapi hendaklah secara Tunai / Cash / card credit / RHB easy shj...




Beli Premium Beautiful xkira saiz aper


+

Percuma / FOC

* PB Wash + Lactolite sekotak 
(Pembelian secara Tunai / Card Credit)

atau

* PB Wash shj 
(pembelian secara Installment ** with terms & conditions)


ok dear, ada yang bertanya... yes we accept installment wokeh! so no worry!


ok, nie gambo Package Cash / Credit Card / RHB Installment


dan istimewa utk 5 3 0 org terawal dengan pembelian Cash / Card Credit / RHB Easy, anda akan mendapat hadiah misteriiii !!!!!


meh kita citer harga plak wokeh..


Normal Price : 
XS/S/M RM2400 & L/XL/XXL RM2600
Sale Price
XS/S/M RM2000 & L/XL/XXL RM2200


Hah tgk berapa punyer jimat daaaa


Update terkini
Rebat dr Company, sesapa yang membeli Premium Beautiful Corset Full Set utk bulan July August Sahaja akan mendapat rebat RM150 utk setiap set dengan pembelian Cash / Card Credit / RHB Easy ye noks! wooowweeeeee.  


wokeh, aper tunggu lagi


meh rebut pelung keemasan ini...


ehhh belum habis lagi...


untuk bakal-bakal bisness partner saya plak..


anda bukan shj mendapat FREE GIFT ini




tetapi anda juga berpeluang mendapat Set Cadar Beropol @ Ruffles Set Queen / King size (terpulang kepada saiz katil anda) English Style 280 - 300 Thread count, 100 % cotton dari Laurea Collections


remember saya jual cadar di sini juga noks 


ok, nie cth gambar cadar yg bakal biz partner saya dpt  but selection terhad kepada stok yg masih ada




Update
Dan bakal2 business partner semua, anda akan mendapat Bonus RM4,500 jika anda sign up sekarang  nih!


Imagine bulan nie signup dan bulan depan ngam-ngam 2 weeks before raya udah dpt duit raya RM4,500 dlm akaun anda dan berserta Free Gift yang di janjikan tentunyer!


Hah meriah tak meriah raya anda tahun nih!


owh yg di luar kawasan dan perlukan pengeposan no worry delivery FOC dan kalau saya berkesempatan turun bertemu anda, service pemakaian adalah FOC jugak !


Best tak?


jangan tunggu lagi


Call saya Nora 013 981 6675 atau 
email norahamsan@yahoo.com


sekarang !




luv,



Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

2 comments:

  1. beli woiii beli! hahahahaha.

    aku tgh takde lemak sekarang ni, nak jalan pun tak larat sebab kena tiup angin pun melayang. hahahahah. bajet slim and slender le tu :P

    tak hagak2 ko, cadar pun ko jual noks? :P

    ReplyDelete
  2. ahahaha xper zufa, kira rebat utk pembelian dr readers blog ko ehehehehe...

    tapi depa kena ckp ler depa readers ko, so senang aku nak bg percent kat hang wokeh!

    wess lama dah aku jual cadar... dr thn 2006 lagi... ha nanti jenguk2 ek cadar raya ekekekeke

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...