12 July 2011

Period Pain !!

Hi dear readers...


Siapa yg pernah alami sakit Period Pain aka Sengugut aka sakit Bendera Jepun aka sakit bulan mengambang? 


Nora percaya ramai perempuan-perempuan kat luar sana yang biasa dan pernah alami masalah ni.  Paling teruk sakit ni akan di alami setiap BULAN!!.(kuat tak kuat kan pompuan nie redha jer tetiap bulan sakit)


Kalau sakit ni datang, mst kita jadi takder mood nak buat aktiviti harian seperti kerja, kerja rumah, hang-out ngan kawan-kawan dan macam2 lagi.  Rasa nak tidor dan tuam perut dengan tungku moden atau air panas. 

Mmg best kalu dapat tuam ngan air panas camni.. 

Macam Nora sendiri walau xpernah experience sakit period pain yg sampai xleh bgn tetapi mmg akan rasa sakit pinggang, lenguh-lenguh kaki dan cramp kat bahagian perut dan kalau boleh nak tidor jer sehari suntuk xnak buat apa2 dah.

Mmg sakit kan, ada sampai kene makan ubat tahan sakit 

Dan Nora nak share pengalaman Nora sendiri kesan dari pemakaian Premium Beautiful ni.
 Alhamdulillah mmg selepas pakai corset ni masalah sengugut aka cramp terus hilang.  

Macam mana corset ni blh pulihkan period pain?
 Ini adalah kerana FIR yang terdapat pada corset magic yang kita pakai saban hari ni.

FIR yang terdapat pada corset Premium Beautiful bertindak mengatasi masalah kaum perempuan seperti berikut:-

1. Membantu mengatur kitaran haid secara normal
2. Membantu melancarkan perjalanan darah
3. Mencegah dari terkena kanser serviks
4. Mengatasi masalah sengugut
5. Mengatasi masalah hormon yang tak stabil
6. Menyihatkan dan membetulkan kedudukan rahim
7. Mengelakkan dari keguguran (benih perempuan lbh sihat, kuat dan berkualiti) selain rahim yang kuat.
8. Mengatasi masalah sukar mengandung.
9. Mengatasi masalah keputihan dan jangkitan pada faraj

Jadi kepada wanita-wanita di luar sana.  Jom kita sama-sama atasi masalah yang selalu membelenggu kita selama ini.  Selain dapat memberikan kesihatan juga dapat mengembalikan keyakinan diri dan menjaga kerukunan rumahtangga kita.

Bagi yang anak dara, yes Premium Beautiful nie memang membantu anda mengatasi period pain dan masalah dalaman wanita yg lain walaupun anda belum berkahwin !


Bagi yang mengalami masalah period yg tak teratur atau terlalu lama, insyaallah dengan pemakaian Premium Beautiful secara konsisten selama 8 jam sehari sekurang-kurangnya.  Ia akn memperbaiki kitaran haid anda !


Jadi aper tunggu lagi ???

Call/SMS Nora 013-981 6675
or 
mail me norahamsan@yahoo.com



Note : ini adalah entry re-post atas permintaan readers yg manja2 aka buzy xder masa nak selak2 laman belakang blog saya :)



Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...