27 July 2011

PB User Testimoni



Holla frends...


Wah best nyer today... hows ur day frend?.. hopefully great and great and great!

Mine?? yes memang sgt hebat!!

Banyak berita gumbira yg Nora dpt Today.. and nak share dgn uolss 2 jerk ehehehe

Pertama, Insyaallah dgn izin-Nya.. akan bertambah seorg lagi Bizz partner Nora, dia adalah seorg wanita yg bersemangat waja untuk sama-sama berusaha menjadi seorg Usahawan Beautiful... Insyaallah..

Nak tahu siapa??? tungguuu nanti nora revealed biler dah siap siaga dgn blog & akan ku promosikan sehabis baik :)

Second, Nora sgt2 happy sebab one of PB user a.k.a my Bizz Partner Farah sudah ada perubahan uolss...

Actually, Farah nie memang dapat merasai perubahan yang serta merta setelah memakai PB.. 

Aper perubahan serta merta...
- dari berflabby.. ok ini mesti diakui oleh org yg dah beranak wokeh, terus hilang sekelip mata bila tersarungnya PB!
- dari sagging breast, ok ini masalah biasa mak-mak yg dah beranak jugak.  Terus push-up and cantik terletak jer.. and first words dia ckp yg saya xleh lupa is "Macam xpercaya"

tapi sudah 2 bulan dia pakai lagi la kan.. ha sila jenguk blog dia selalu kalau nak tahu after 6 months, 1 years and seterusnya ehehehe

From wanita yg kurang bergaya.. sekali pakai PB fullamak kalah anak dara dier punyer dressing g ofice uolss ehehehe.. bangga tau Nora sebab memang betul kawan2 semua..

Premium Beautiful nie bukan sahaja memberi manfaat dr segi kesihatan, kecantikan tetapi juga ia meningkatkan keyakinan diri kita sebagai wanita..

Kalau dulu keluar rumah rasa serabai.. Now keluar rumah dah rasa yakin.. sebab kejelitaan dalaman terzahir uolss..

so xnak citer panjang meh kita baca cerita farah or uolss bole juga click di sini

****************************************

Lama betul blog x berupdate..semenjak dua menjak ni bz sgt..sempat jenguk sekejap2 je..ehehe, ade ke readers yg baca blog farah ni... :)
Farah baru je balik dr Langkawi 2 mggu lps & mggu lps lak bersoping raya di KL...penuh betul jadual bulan julai al maklum mls nk jalan bulan puasa, x berkesempatan..hihi

Ok la..byk betol merepek..bt anda2 di luar sana di sini Farah nk sharekn latest gmbor selepas pkai PB selama 2 bulan..



Jom scroll di bawah



Amacam ada perubahan tak?? mestilah adaaa..Lihat pinggangku sudah rampingkn..perasan lah plk..mmg betol cuba bezakan dengan gambar sebelum yerr..Lihat di bwah.


Sebelum



Gemokkan???

Itu baru 2 bulan kawan2 belom masuk 3,4 bulan..So apa tunggu lagi dapatkan set anda sekarang juga leh la beraya sakan ngan pinggang yg ramping.

*****************************************

Ha anda bila lagi?? xkan nak tgk jer kan org lain berubah & mendapat body anak dara.. and satu lagi nie tinggal 3 hari jer sebelum Rebat PB berakhir.. Secure ur set by today ladies!

Ok, kepada sesiapa yg berminat bole 

call Nora 0139816675 atau 
email norahamsan@yahoo.com

Sharing is caring dear !



Luv,



Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...