13 July 2011

Deman AA..



Hi readers... bajet galamer la kan ahahahaha


Saya dah lama perasan demam nie... uol perasan tak???


Demama apa???  Demam Hero Malaya


Rosyam Nor


If la satu drama meletop, hero dia let say Rosyam Nor... sure drama-drama seterusnya ada jer muka dia tol tak? boleh dikatakan semua TV la... betul tak???


Remy Ishak


If drama Remy Ishak meletop.. sure drama-drama seterusnya muka mamat tu jerk ahahahaha. ko buka jer TV1 TV 2 TV3 sampai ke astro semaaaaaa muka dier


Aaron Aziz


and Now Demam Aaron Aziz... rasanyer mamat nie dah lama dah kat persada seni Malaysia eceh bahasa buku tuuu....






Tapi sejak2 demam Nora Elena dan sebab lakonan mantop dier as Seth Tan aka Setan diakhir cerita... terus la muka mamat nie berada di mana-mana... eh ke sebab dah kemaruk muka dier dlm Nora Elena kita saya yg dok angau ahahahahaahha


sekarang Stanza Cinta... pun Aaron kan kan... ekekekeek




Tapi saya suka la heroin nie... sapa nama dier...Nur Fathia... sweet jer muka dier kan... pakai tudung lg nampak sweet eheeeh... eh tudung bawal tu ekekeke


eh saya xder la ikut sgt Stanza cinta xnak ngaku kan, padahal sukeerrrr kat Aaron ekekeke... eh betulll cuma kalau ada kerja-kerja mengedit blog tu ngadap jugak ler.. kalau tak karam dah dgn anak bujang saya lepas Buletin Utama ekekekeke


eh satu lagi si Aaron nie cara bercakap dier memang camtu ek... teragak2 jerk... xlancar gitu sebab ingat dlm NoraElena dier ikut watak.. sekali tgk dlm Stanza Cinta pun macam tu jugak... macam xfluent Malay... eh jd pengkritik tetap movie plak ahahaahah


btw.. saya ada sorang ex-classmate masa kat Uni dulu nama Aaron tapi bukan Aaron Azia la... Tapi Aaron Lim Meng Seng glamer kejap ko Aaron ekekekekekeke...ish dah kawen dah mamat tu la nih ekekekeke


and percaya tak? ahahaahah sat sat g penuhlah register kelahiran baru kat Pejabat Pendaftaran Negara nama baby lelaki terglamer di Malaysia start with Aaron... btw aper maksud Aaron ek


eh macam ada idea lak utk bakal anak mama nanti... eiii match lerrr Rayyan and now Aaron ahahahaahahahahaha gedik!


tata




Luv




Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...