11 July 2011

Awas! Berhati-hatilah...

Menyesal Kemudian tidak berguna.....


Hello ladies,

Sapa yang xnak benda murah dlm dunia nie betul tak? nak pulak benda yg murah tu memang kita tahu mahal dan sgt berkualiti.  Tetiba ada plak org jual murah....

Sila angkat tangan sapa yang xnak benda murah + high quality ????


Tapi kena ingat tau kawan-kawan, yang murah belum tentu Original !!!!  takut yang murah tu adalah tiruan dan meragukan :)

Begitu juga Korset Mewah Premium Beautiful.  Tak terlepas dari produk tiruan. Maka kawan-kawan sila berhati-hati dan awas dengan sebarang produk tiruan (meragukan) Premium Beautiful atau pengedar yang tidak SAH.

Jangan terpengaruh dengan harga yang lebih rendah yang ditawarkan.  Pihak pengurusan, tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang salah saiz, ketidakselesaan, kesan sampingan akibat daripadanya.

Sila dapatkan Premium Beautiful dari pengedar sah yang terlatih dalam penyesuaian saiz, demo, penjagaan dll.  Dengan harga Premium Beautiful yang tinggi anda seharusnya diberi rundingcara secara PERCUMA dan profesional yang berkualiti untuk kepuasan pengguna.

Pernah dgr pepatah nih tak?


ALAH MEMBELI MENANG MEMAKAI! 


Ini adalah berdasarkan pengalaman saya dan my biz partner dalam mempromosikan Premium Beautiful dgn kawan-kawan dan public.

Mereka terpengaruh dengan harga runtuh.  Akhirkan mengadu ketidak sesuaian size, tidak selesa, bagi saiz mana dan, kene terima apa saiz yang ada sahaja, penipuan stok saiz itu ini kehabisan stok di Stokist

Ada juga yang dapat set sudah koyak, lusuh, set lama-lama, set bau hapak, packaging teruk, set bekas orang pakai (2nd hand), set berbau sabun soflan seperti pernah dibasuh dan lain-lain. Paling menyedihkan ya mereka dapat barang original PB tetapi saiz tidak kene, bila call semula, tel tidak berangkat dan boo layan.

Sayang kan, walau harga runtuh yang ditawarkan.  Tetapi ia adalah duit.  Walau murah bukan berpuluh masih beribu.  Dah beli tapi xbole pakai.  Kalau bole pakai pun xselesa dan mendapat kesan yang optimum.
Maaf perkara begini memang di luar kawalan kami. Oleh itu berhati-hatilah janganlah rambang mata kelak anda yang menanggungnya :( 

Tetapi kawan-kawan, sekarang xperlu risau wokeh sebab sempena bulan Rebat yg Pihak Syarikat tawarkan sepanjang July anda akan mendapat Set Premium Beautiful dgn harga yang menarik, iaitu anda akan mendapat rebat RM150 utk setiap set korset yang anda beli.


Harga setiap set ada dipaparkan di sticky post di atas!

Jangan risau... tawaran ini adalah sah dan saya juga bermurah hati untuk memberikan anda FREE Gift bg 5 pelanggan terawal.

Maka, sila bertindak sekarang wokeh!


Call Nora 0139816675 atau
email norahamsan@yahoo.com




Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...