26 July 2011

Asas Berpakaian


Salam uolsss..

Ok, today nak cerita tentang basic.. atau pun asas..

Asas Agama Islam adalah Rukun Islam, tapi saya xnak ceita pasal agama ok.  We leave to expert to talk about it.  Karang ada yg cakap saya nak jd ustazah plak.. yes you know who you are dear ;)

Kalau kita bermake-up aper yg selalu kita pakai sebagai asas..

Mesti kita akn tepek concealer or foundation untuk menutup cela.  Betul tak ??

Kita pakai nie..


Atau kita pakai nie

atau kita pakai nie...

Semuanyer kita lakukan untuk mendapatkan kulit muka yg flawless.. sila bersyukur utk sesapa yg memang natural kulit muka cantik wokeh!

haa tgk camnie la agaknyer kulit muka kita before & after :)

semua kita tenyeh semata2 nak dptkan muka camnie??

eh ke model nie dah memang flawless ehehehehe


Ok, tu part muka.  For sure, semua wanita kalau boleh nak kelihatan cantik jelita kan :)

But macamana dgn Body uolss??

Muka dah meletops dah macam Diana Daniella, macam Rozita Che wan tapii takkan body kita nak gelebeh sana sini betul tak ??

So, memang start from first menstrual as ladies kita akn start memakai pakaian dalam.



Yes, sila sujud syukur utk sesiapa yang sejak azali mempunyer body berpotongan 34-24-34 okeh!

But for the rest yang tak bernasib baik no worry, bermacam-macam brand Pakaian dalam, bermacam design, bermacam-macam fungsi telah tercipta bagi menutup kelemahan kita as women.  Maka, kita masih bole tampil berkeyakinan walau bentuk anda bukan persis seorg model !!

Yg mana satu anda ??

Tapi semua pakaian dalam di pasaran adalah menutup kelemahan shj, tapi tidak memperbaiki..




Maka, apa kata kita beralih kepada pakaian dalam yang menutup tetapi juga membaik pulih bukan sahaja kecantikan tetapi juga kesihatan kita as women ??

Yess ada uolss... xyah perkenalkan kan uolss dah tau la kan.. for sure Premium Beautiful Korset & Juga Premium Beautiful Short Bra !




Aper fungsi dier ???

* Sebagai Asas Pakaian Dalam yang mewah
* Mencipta kontur badan / bentuk badan idaman dan seimbang.
*  Memastikan anda akan mendapat kesan serta-merta dengan selamat tanpa pengambilan ubat-ubatan dan melalui proses pembedahan.
* Mengandungi F.I.R yang berfungsi untuk menyeimbangkan kandungan hormon & metabolisma tubuh badan si pemakai dan menggalakkan peredaran darah.
* F.I.R juga membantu mengembalikan keanjalan dan ketegangan Buah dada si pemakai di samping membesarkannya dengan selamat
* Mengandungi chitosan yang berfungsi untuk mengeluarkan toksid di dalam badan si pemakai
* Menyerap peluh dengan berkesan dan menggalakkan pengaliran udara.  Mudah di basuh & mengering di samping mengekalkan pakaian ke bentuk asal setiap kali cucian.
* Boleh meregang di dalam semua arah, 360 darjah dan sangat elastik untuk memenuhi keperluan activity yang lasak dan akan mengekalkan bentul asal nya sesudah di cuci.


Ok uolss.. berminat untuk memiliki set ini! atau mahu tahu lebih lanjut ?? atau anda nak try before beli, Yup we provide FOC trial !



Call / sms 013-981 6675 atau


Luv,

Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...