05 July 2011

Aper kata Puan tanah ~ Part 4

Ok, lama dah xbg Testimoni kan.  Nak-nak pasal diri Puan Tanah nie kan..


Jadi today nak cerita sket, bukan pasal Premium Beautiful kesayangan hamba tuuu, haih xsabar tau nak pakai balik kesayangan ku itew ekekeke maklumlah dah jd mak yong giler hape nak berkorset bagai, sabor-sabor la yek Nora.  Makanyer, tunggulah sampai mak yong udah selamat tak membuyung ye uolss.


Tapi Mak Yong, nak bg testimoni pasal Nurich Lactolite


Ala yg dalam gambar nie haaa

Ingat tak uolss aper fungsi dia ??

wokeh xper, saya bgtau wokeh

Fungsi nya untuk memperbaiki kesihatan usus kita. 



 Inilah rupenyer usus besar kita..


Lacto-Lite ---> Minuman serbuk yogurt Kultur hidup dan Inulin yg menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin utk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan kita.  Ia adalah sinbiotik yg menggabungkan kedua2 probiotik dan prebiotik


Probiotik ---> bakteria baik didalam usus kita.  Ia adalah penting untuk menjamin kesihatan usus kita.



 Macam ni lah rupenyer Probiotik ni


Prebiotik ---> Makanan atau nutrisi yang diperlukan oleh probiotik utk berkembang dan berfungsi dgn baik

 Ni lak rupe Prebiotik

KE
UNIKAN NURICH LACTO-LITE
  • Tahan terhadap asid perut dan garam hempedu
  • Keupayaan hidup dan mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan
  • Kebolehan melekat pada sel usus dgn baik 
  • Diiktirafkan oleh FDA sebagai GRAS (Generally Recognized as Safe) 
  • Tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yg bersifat laksatif (julap) 
  • Tidak akan menyebabkan kekejangan perut atau cirit-birit. 

BAGAIMANA NURICH LACTO-LITE DAPAT MEMBANTU ANDA???
  • Menyingkirkan TOKSIN dalam badan 
  • Meningkatkan metabolisme untuk MENGURANGKAN beban badan 
  • Menggalakan PERTUMBUHAN bakteria baik 
  • Membantu PROSES penghadaman 
  • Membantu melegakan SEMBELIT 
  • Membantu SINTESIS vitamin 


Lacto-lite ni akan memastikan semua makanan yg kita makan dihadam dengan sebaiknya.  Makanan-makanan tu xkan tersimpan dalam badan kita dan menjadi lemak sebaliknya akan keluar sebagai bahan buangan kita...ha..bestkan..lemak no more!!
 
Memang terbukti boleh lebih cepat slim dengan pengambilan Lacto-Lite ni bersama pemakaian PB...

Dan bagi saya yang mak yong nie pulak, masalah saya bila pregnant adalah sembelit.  Tak tau pasal hormon atau pasal kena amek pil iron which is each pregnancies jer Hb saya adalah rendah.

Dr akan suggest ambil Iron pil selain makan makanan utk menambahkan Hb which is bayam, hati, keranag etc.  So, end up memang susah lah nak membuang.  Ingat lagi masa Pregnant Rayyan, saya sudah dapat buasir tapi masih mild stage Dr cakap.

Lepas beranak ilang dah buasir ke hape ker kan tapi sembelit still tapi xder la seteruk bila pregnant nih!

Tapi sekarang, alhamdulillah sgt.  Memang sejak tahu mengandung, saya amalkan ambil 1 sacket Lacto-lite nie waktu pagi dan saya tak sembelit lagi eheheehhe..

And skrg i know la waktu berpantang nanti pun saya akan amek Lactolite nie.  ahahaha tettttt! rasanyer besa ler kan kalau dah beranak kena epi tu sapa yg sanggup duduk dlm toilet selepas beranak ahahahaahhaa.. sure seriau jer kan.. silap-silap menahan 2-3 hari ekekekeeke

Sekarang sudah ada idea nak makan Lactolite nie masa dalam pantang ehehehehehe..

Jadi...ape tunggu lagi...dapatkan Nurich Lacto-Lite anda hari ini...

Jom kita sama2 sihatkan usus kita...


Jangan segan-segan book ur appointment today!

Call Nora 013-981 6675
atau email norahamsan@yahoo.com









Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...