10 June 2011

Surat terbuka...

Kepada semua blogger yg nak privatekan blog eceh macam ler diorg keluar masuk blog saya kan ehehehehe.. expecially my favourite blogger...


Please invite me!


Tetiba tau..


All my favourite blog udah private... selama nie jd silent reader and baru la beberapa bulan ada keberanian nak tegur sapa diorg tup tup udah private... sedih mak yong nih!


Xper saya hormat keputusan anda... tetapi kalau bole jemputla saya untuk jd pembaca anda ehehehehe


Nie email saya yerk 


norahamsan@yahoo.com


I love their writing.. the way their express their feeling so best tau! rasa cam dah lama kenal ehehehehe


Please invite me dear blogger!

2 comments:

  1. noya, kekadang tgh under constructions pun blh terjadi camtu... ce access sekali lagi.. anyway, mine is open plan hahaha

    ReplyDelete
  2. Yatie... tu le pasal...

    takpe nanti aku try access semula... sebab blogger 2-3 menjak nie sokmo susah nak access... kena wat domain sendiri ler gamaknyer

    ahahah kalau ko nak private invite aku ek... jgn lupe plak ekekekeke

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...