03 June 2011

Spare Tyre ???



Cuba tanya kaum wanita kat luar sana
Sapa xnak rasa hebat dan kelihatan hebat tentang diri sendiri
Sapa ???


especially dari segi bentuk badan....

bila cakap je perkataan GEMOKKKKK......FLABBBYYYYY..... SPARE TYREEEEE

tu dah cukup membuatkan kita tak boleh tido malam kan.  Kalau bole tido pun, sanggup tido dalam kelaparan dengan harapan hilanglah spare tyre haku ehehehehehe

mula la kita cari ubat sana sini, mula berlapar and macam2 cara lagi

menggelebeh atau flabby adalah perkataan yg paling fobia untuk kaum hawa.  Lagi fobia kalau nak pakai baju semua yg besar-besar xnak yang fit.  Kalau dulu berbaju kebaya nyonya sekarang nak selamat berkurung johor sebab risau ternampak segala spare tyre tuuu !

imagine kalau spare tyre berada kat sekeliling badan kita????

cantik ke????

mula2 sikit, makin hari makin bertambah.  Kalau kita tak jaga atau


biarlah !!!... cobaaaannnn !!!

dari macam ni



jadi macam nih !

.


lama-lama jadi camnih


aduh mak camno nih ! ha baru nak risau isk isk

maybe sebulan dua suami buat2 tak nampak.  Tapi bila dah berbulan-bulan ????
ape ceritaaa ???

suami dah nampak x menarik, jalan sana sini bergegar2 badan

itu pun dah boleh mengurangkan self confident dalam diri kita kan???

love yourself babe !!!!!
come on

bear in mind kawan2 ku yang tersayang, bentuk badan kita x boleh dipandang remeh

especially di mata suami kan...

of course kita nak jaga.....

ye laa, suami tiap2 hari kerja.  Belum lagi husband yg selalu bersosial semasa bersukan like golf, futsal etc
pergi kerja atau keluar rumah jer jumpa ramaiiiiiiiiii orang, x kira siapa


Ok, this is true story, hangpa ingat org lelaki nie xgosip ker? ekekekeke gossip uolss.  Silap2 gossip pasal bini sendiri.. aduhhhh !

Jadi, tak ke kita suspen if kat luar dia jumpa org yg lebih menarik dari kita.

Mula2 dia tak nak tengok tapi lama2 terpaksa tengok, sebab isteri kat rumah dah tak berapa menarik utk di pandang dan ditatap.....huhuhu

bayangkan diri anda

FROM FLABBY TO CURVY


DARI BER'SPARE TYRE' KIRI KANAN KE BADAN YG BERBENTUK SOLID MOLID

Dalam masa beberapa minit sahaja !!!!

penyelesaian pelangsingan badan yang BIJAK !!

no pills....no diet...no excersise....no surgery....

Hanya pakai PB secara berterusan dan anda akan mendapat bentuk badan idaman anda !!!

atau mungkin anda akan mendapat bentuk badan seperti ini !!!!...heheh


aper kurus sgt xmenarik nooo, lagipun akak debab pelik sgt tetiba kurus giler camnih... kang org cakap tekanan perasaan plak ehehehe

wokeh kalau curvey montok camnih nak tak ???


ala2...supermodel.....yup...siapa kata tak boleh

setiap dari kita tak kira siapa....berhak untuk menjadi sihat dan mempunyai bentuk badan yang menarik

biar muka x brape lawa tapi badan???
confirm boleh lawa kalau kita ada kesedaran kan...


Pesanan mesra dari saya : 

Ramai org tanye dan cakap dgn Nora.  Ala pakai corset time tu je badan cantik, tapi bila bukak dah jadi flabby semula !!!

My answer is, memang la sebab baru pakai 2-3 minggu.  Cuba imagine kita tanam pokok dalam pasu bunga hari ni, next week kita pecahkan pasu tu, terburai tak tanah semua dalam pasu tu ???

Of course la kan, sebab process dia still x lengkap, belum padat dan etc.  Cuba kalau kita biarkan pasu tu setahun, dua tahun.  Pecahkan pasu tu, tanah tu berderai tak ???

Confirm TIDAK, sebab dia dh melalui process yang betul and lengkap.  

Sama jugak dengan kita masak kek,  kalau kita guna acuan bentuk love.  Agak-agak lepas kek masak, kita keluarkan dari acuan dapat tak bentuk love ???

So, pesanan mesra dari saya wear it constantly, 8 hours per day at least !!! setiap hari, jangan tuang-tuang pakai.  InsyaAllah u'll get a good result !!!


so, nak tggu lagi ke???

tunggu suami pandang orang lain ???
atau nak tggu suami complain ???

sayang abang ke sayang duit ??? :-p

aper lagi meh hubungi saya sekarang untuk FREE consultation and FREE Trial !

installment accepted babe !!!!!

Call/SMS Nora 013-981 6675
email norahamsan@yahoo.com











Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...