17 June 2011

Penutup program June

Sampai sudah penutup program bulan June.  Eh tu utk personal trip tapiii Nora still looking for jalan-jalan berbisnes plak after this... syok syok ehehehe

anyway purpose kat sini adalah utk Family Day Company Husband.  Sekarang dokek jerk, sepelaung dr romah so xyah berkejar2 sgt.

Lepas solat Jumaat, will do la kan.  And Mama xyah sibuk pack bagai sebab hanya 2 hari 1 malam.  But yg bestnyer esoknyer cotiiii... sempena kemenangan Skuad Terengganu menjulang piala FA.

Congrates ye T'ganu Player !

Peteh T'ganu Peteh ! 
hamboiii kauuuuu, asal cuti free tetiba jer jd penyokong celup ekekekeke

and we all akn berada di sini pada hari Jumaat - Sabtu nie..  

Awana, Kijal


Pool yg sungguh menggoda anak-anakku nanti

ok, untuk semua warga Kijal, Kemasik, Kemaman dan penduduk sekitarnya.  Anda bole saje call saya untuk mendapatkan khidmat nasihat serta percubaan Percuma Magik Korset Premium Beautiful.  Sebab yg berfamily day adalah husband ekekekeke

Owh jangan segan-segan wokeh 
Nora 013-981 6675











Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

2 comments:

  1. wow noya! menariklah tpt berfamily day tu!! i imagine mesti ramai yang pegi kan the whole company. have lots of fun okeh! jgn lupa bikini and goggle akakak...;p

    ReplyDelete
  2. aha tie memang menarik tau.. cantik ler sgt... and the pool sgt sesuai utk kanak-kanak ribena.. ada mini water park..

    so kalau setakat ain + adam ko bole jd pemerhati jer kat tepi depa leh lintang pukang main sendiri..

    this family day activity will updated later... tgh nak cari cemana nak download gambo from camera yg dpt dr lucky draw ekekekeke

    xyah bikini pun dah cukup seksi.. sebab dier nyer bathroom see through from bedroom ekekekeke.. so biler2 leh honeymoon tapi aku babymoon ler ekekekeke

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...