02 June 2011

Bra a.k.a Coli dan Wanita...


Mesti semua setuju kalau saya katakan yg Bra itu adalah keperluan wanita dan semua wanita pakai bra kan. Eh ade ke yg xpakai ? hahahahah (harap2 xde la kan)

ok, nie cth nursing bra untuk ibu2 yang menyusukan anak


ini plak contoh bra yg biasa kita gunakan

udah macam mengenal jenis bra plak kan ehehehe. OK, Bra adalah keperluan wanita... 

So agak2 la…dalam 10 thn akan datang, adakah wanita masih memakai bra??? 

Mesti la kan !!!

Dah tentula bra yg berusia 10 tahun kita xboleh pakai lagi kan

just imagine la keadaannya kan. 

Berapa kali setahun kita beli Bra and keperluan dalaman kita seperti undies etc

ha cer kira kos setiap kali mebeli dlm setahun ???

TAPIIII


Long Bra Premium Beautiful ni, confirm boleh pakai lagi 10 tahun akan datang. 

Ye la sbb PB ni ade Lifetime Warranty

Premium Beautiful nie adalah produk superbrand.

Material kainnya sangatlah berkualiti dan memang tahan la even 10 tahun akan datang.

Cthnya, kalau cangkuk tercabut, boleh hantar kat stokis dan kami akan baiki secara PERCUMA

ha cer pikir sekejap, Bra and undies yang biasa anda beli ada lifetime warranty ???


Hanya Korset PB yg ade Lifetime Warranty.. 

Memang xrugi kan beli set PB ni. 

Pakai PB, dah xpayah nak fikir pasal BRA. 

Haaa dah kira dah tadi ??

Agak2 brape RM u all habiskan untuk beli BRA dalam setahun???? 

Itu pun Bra biasa yang hanya fungsi dia utk sokong breast kita, but PB ni bukan sahaja sokong breast kita tapi pada masa yang same boleh bertindak sebagai PERISAI bagi kita untuk elak dari BREAST CANCER Baguskan!!! 

Mane ade bra kat pasaran yg boleh jadi PERISAI kanser, sesungguhnya mencegah itu lebih baik daripada mengubati kan!!


Jom sama2 cegah breast cancer!!! 

Mesti kita semua nak CANTIK kan, tapi selain CANTIK, kita pun nak kesihatan yg baik.  Kalau muka/badan je cantik, tapi ade penyakit pun xguna jugak kan.

Dan Premium Beautiful bagi anda package

KECANTIKAN + KESIHATAN

dimana

Premium Beautiful ni direka khas 

70% KESIHATAN + 30% KECANTIKAN..

PB promised you...Beauty and Healthy.. 


Jom kita sama2 kecapi KESIHATAN yg baik dan KECANTIKAN diri pada masa yg sama..

nak tahu lebih lanjut

call/sms Nora 013 981 6675
atau email norahamsan@yahoo.com

we will help u profesionally & friendly !










Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...