13 June 2011

Bizz hanya di hujung jari

Hi dear readers,

Now, Nora nak cerita kenapa Nora memilih business ini. Sure semua nak tau kan kan kan..

Selain daripada business ini patuh syariah, cara marketing business ini adalah sgt mudah.  Hanya di hujung jari...

Bizz hanya di hujung jari

Percaya tak kalau Nora cakap yang bizz Nora ni hanyala dihujung jari? Kenapa dihujung jari?

Sebab zaman IT serba canggih nie, pasti semua orang ada internet connection tak kira lah dirumah mahupun di pejabat betul tak ?
dan pasti semua ada rangkaian kawan di seluruh dunia melalui teknologi Facebook dan blog.

Facebook Akaun, hampir semua org mempunyainya betul tak ?


Senang dan mudah. paling penting semuanya percuma!!!

Nora tahu ramai kat luar sana yang berminat untuk mencuba alam perniagaan dan menambah pendapatan keluarga.  Siapa yang taknak hidup senang tanpa dibebani hutangkan. 


Namun masalah utama adalah keyakinan diri, "boleh ker aku ni meniaga?" Boleh ker aku ni g cerita kat orang?", "Ada ker orang nak beli dengan aku?".. dan macam2 lagi persoalan yang selalu bermain dalam minda kita.

Takut?? Perasaan normal seorang yg bergelar manusia.. 


Tapi, selepas diyakinkan oleh Ain bahawa business kita bukan cara conventional di mana perlu buat promosi rumah ke rumah, demo merata tempat.. tapi hanya dengan menggunakan medium facebook dan blog sahaja.

Sayangnya kalau kerja kita sehari2 mengadap komputer tapi tak dapat nak generate side income bulanan untuk kitakan.

Dan sebelum membuat business Premium Beautiful nie, Nora sudah pun ada blog untuk menjual cadar.  Dan memang betul, sambutan adalah amat menggalakkkan dari internet.  Jadi sapa kata internet tidak berkuasa pada zaman sekarang ??

Lihat juga, betapa bagai cendawan butik online tumbuh di Malaysia.  Untuk wanita yg mahu menjadi "Work From Home Mom" ini adalah medium terbaik untuk anda.  Selain menjana income untuk keluarga, kebajikan anak-anak juga tidak terabai.  Dan beautiful business ini adalah pilihan yang tepat untuk anda.

Hatta, makcik-makcik kat kampung pun sudah celik IT.  Semua golongan sudah mendapat manfaat dari dunia tanpa sempadan ini.  Jadi xkan kita nak tunggu dan lihat sahaja.  Betul tak?


Side income dimana sahaja..


Dan percaya tak, walau orang tu hanya seorang suri rumah sepenuh masa, tapi anda masih boleh berjaya dalam bizz ni sebab kita boleh bekerja dari rumah dan dimana-mana sahaja asalkan connected to internet dan pancaindera kita sempurna (mata, kaki dan tangan)..contoh terdekat adalah leader Nora sendiri.. Hanis Haizi hehe..


Sebab tu Nora cakap tadi, sesiapa kaum ibu yang sedang bekerja sekarang dan tercari-cari peluang untuk menjadi Work At Home Mom (WAHM), maka beautiful business ini adalah yang tepat untuk anda.

Tak payah susah mempromosikan door to door, hanya perlukan internet connection shj!

Dan boleh dikatakan, hampir semua orang dah ada internet connection kat handphone memasing (Blackberry, Iphone, Nokia, samsung, etc).. mmg canggih2 skang ni!!


Macam2 cara nak connect to the world!!

Alhamdulillah, mmg senang rupanya kita nak berjaya dalam bizz ni.  Kita hanya berkongsi kebaikan produk dan promosinya di internet.  Dan Nora boleh menjual produk Premium Beautiful hanya melalui blog!! Senangkan.


Kejayaan MESTI ada CARA!! dan inilah CARA yang paling PANTAS!! PERCAYALAH.  Nak jadi seperti KAMI?

Jangan segan-segan.  Call kami dan kami akan tunjukkan caranya step by step kepada anda.


Yours truly,
Paka, Kerteh, Dungun, K.Terengganu, 
Segamat, Muar
Nora 013-981 6675
norahamsan@yahoo.com

My lovely biz partner,
Kemasik, Kemaman, Kuantan
Farah 019-985 7513
farahlizar@yahoo.com

 


Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...