27 June 2011

Bibik in The House !



hah Nora akhirnya amek bibik ???


Biar betik ???


percaya tak ? percaya tak?


sila la percaya...


tetapi specialnya bibik saya nie multitasking.. dari sorting out baju sampai la main dgn Rayyan.. dah tu bg jer arahan sekali xyah 2-3 kali... 


inilah bibik kesayangan saya eceh kesayangan tu jgn xtau !
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
sila scroll lagi ye uollsssss

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
taraaaaaaaa

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

inilah bibik kesayangan saya... yg penting FOC tapi maintenance tinggi nie...ahahahaha
btw : sila abaikan sepah2 bilik inie yerk

ahaha gigih bibik comel ku sorting out baju

inilah bibik tuu ahahahaha... sori ain... u more  precious than bibik indon wokeh


Ain yg gelarkan dier... "Bibik Mama" ekekeke, so sweet kan.  Kecik2 kita ajar dulu sorting out baju.  Esok dah besar sket mama ajar cemana nak sidai + lipat baju wokeh.


Besar lagi, mama ajar cemana nak masak nasi and lauk pauk warisan melayu siap dessert sekali ahahahaahaha


lepas tu mama leh jadi mem besar ahahaahha


Bagus Bibik Mama nie... siap bole layan adik masa mama sibuk berkung-fu Hustle kat dapur ahahahaha


xcaya meh tgk..


xdernyer nak suh scroll banyak2.. penat wehh aku buat camtu ahahahaha




hah tgk udahler rajin jaga adik, jimat nih gunakan mainan yg ada jer.  Kreatif pulak tu kan xyah request beli kete berbatery sema.. guna jer bakul kain.

Cukup bulan kopak bakul kain tu, bibik request bakul lagi 14 buah kat bapak yek..

oklah cukuplah kan... tu time dier baik la kan.. time dier gaduh bole tahan.

nak wat cemana kata sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pulak adik beradik ahahahaahah

walau macamanapun dear darling, walaupun along gelarkan along "Bibik Mama" i lurveee u dear :)

U are my permata hati :)




Mama,








Note: We an authorized dealer of Premium Beautiful. We provide professional service and consultation to make sure you all get the best. Free demo and consultation provided.

2 comments:

  1. awww....baru jek ritu kita citer2 bab asuh anak2 tlg kita... bagus ain, tak sabar aunty nak dtg umah nak merasa masakan ain sok insyaAllah.. bagus2 tlg mama, esok besar senang nak dok overseas amin...

    ReplyDelete
  2. aminnn tu la tu bg practice dulu yg mudah2.. insyaallah mudah-mudahan berkekalan la smpi bila2

    yg bagus kalau minta tolong budak2 nie bukan aper, very the excited tetiap hari tanya "Mama aper lg Along bole tolong"

    dalam hati mama dier.. kalau la awak dah besar semua awak buat ahahahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...